USA, Svatý Martin, Bahamy z Port Canaveralu na lodi Wonder of the Seas
Termín: Oblasť: Trasa:
od 1 345 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 24.11.2024, Ne 1. Port Canaveral (Orlando), USA (nalodenie) --:-- 16:30
2. 25.11.2024, Po 2. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
3. 26.11.2024, Ut 3. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
4. 27.11.2024, St 4. Philipsburg, Svätý Martin, Holandsko 08:00 18:00
5. 28.11.2024, Št 5. Charlotte Amalie, Americké Panenské ostrovy, USA 07:00 15:00
6. 29.11.2024, Pi 6. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
7. 30.11.2024, So 7. Cococay, Bahamy 09:00 17:00
8. 01.12.2024, Ne 8. Port Canaveral (Orlando), USA (vylodenie) 06:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Port Canaveral (Orlando), USA (nalodenie) / Východné pobrežie americkej Floridy je domovom jedného z najrušnejších prístavov výletných lodí sveta. Port Canaveral láka na prekrásne pláže, vesmírne centrum NASA aj tematické parky neďalekého Orlanda. Užite si nádherné výhľady z prieskumnej veže i odpočinok na piesočnatej pláži i vodné športy Jetty Parku. Navštívte vesmírne centrum NASA a vyskúšajte si chôdzu po Mesiaci a v chránenej oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, morské korytnačky i mrože. Nenechajte si ujsť rozprávkový svet Walta Disneyho ani filmové atrakcie zábavného rezortu Universal Studios.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Philipsburg, Svätý Martin, Holandsko / Sv. Martin je jedným z najnavštevovanejších ostrovov Karibiku. Ostrov s panenskými plážami, peknou prírodou i príjemnými koloniálnymi mestečkami navyše úplne unikátne mieša francúzsku a holandskú kultúru. Prístav Philipsburg, hlavné mesto holandskej časti, je bezcolnou zónou aj rajom nakupovania, kde v rovnobežných uličkách s pastelovými domčekmi nájdete desiatky obchodov s oblečením, luxusnými predmetmi i miestnymi produktami. Najväčšou atrakciou ostrova je svetovo známa pláž Maho, ktorá nadväzuje na pristávaciu dráhu Medzinárodného letiska princeznej Juliany. Lietadlá tu turistom pristávajú len niekoľko metrov nad hlavou a štart velkých lietadiel je skutočným adrenalínovým zážitkom.
  • 5.' '.deň
    program deň za dňom
    5. deň
    Charlotte Amalie, Americké Panenské ostrovy, USA / Na ostrove Svätý Tomáš sa nachádza hlavné a najväčšie mesto Amerických Panenských ostrovov a jedna z najobľúbenejších destinácií výletných lodí v Karibiku. Charlotte Amalie bolo založené v polovici 17. storočia dánskymi osadníkmi a koloniálna minulosť je tu zrejmá dodnes. Prezrite si pevnosť Christian, najstaršiu stavbu Panenských ostrovov, aj bývalý dánsky hrad Blackbeard's. Prejdite sa pod hladinou v Morskom parku Coral World a z vrcholku Mountain Top sa kochajte nádhernými výhľadmi. Relaxujte na prekrásnej pláži Magens Bay, vyrazte na prechádzku na kajaku alebo zamierte na niektorý z priľahlých ostrovov.
  • 7.' '.deň
    program deň za dňom
    7. deň
    Cococay, Bahamy / Na Bahamských ostrovoch sa na jeseň 2019 otvorila destinácia vskutku jedinečná, súkromný ostrov Perfect Day at CocoCay, prvý z radu „Ostrovov perfektného dňa“, ktorý pre svojich hostí nachystala spoločnosť Royal Caribbean International. Relaxujte pri najväčšom sladkovodnom bazéne v Karibiku aj na ostrove Chill Island s krištáľovo čistou vodou a tým najjemnejším bielym pieskom. Užite si adrenalín vo vzrušujúcom vodnom parku s dvoma vežami a 13 (!) šmykľavkami vrátane Daredevil´s Peak, tej najvyššej v Severnej Amerike. Športujte, zorbujte, prejdite sa na zips-line, vyrazte šnorchlovať. Doprajte si osviežujúci koktail aj vynikajúci obed z tých najčerstvejších surovín – na pohodlnom lehátku alebo dokonca v luxusnej kabíne so súkromnou obsluhou.
  • 8.' '.deň
    program deň za dňom
    8. deň
    Port Canaveral (Orlando), USA (vylodenie) / Východné pobrežie americkej Floridy je domovom jedného z najrušnejších prístavov výletných lodí sveta. Port Canaveral láka na prekrásne pláže, vesmírne centrum NASA aj tematické parky neďalekého Orlanda. Užite si nádherné výhľady z prieskumnej veže i odpočinok na piesočnatej pláži i vodné športy Jetty Parku. Navštívte vesmírne centrum NASA a vyskúšajte si chôdzu po Mesiaci a v chránenej oblasti ostrova Merritt pozorujte delfíny, morské korytnačky i mrože. Nenechajte si ujsť rozprávkový svet Walta Disneyho ani filmové atrakcie zábavného rezortu Universal Studios.

Ceny pre termín 24.11.2024 - 01.12.2024, 7 nocí

Varianty plavby:
Standard
Kajuta vnútorná  
cena za 1. a 2. dospelú osobu 1 345 €/os.
cena za dieťa do 2 rokov 772 €/os.
cena za dieťa od 2 do 11 rokov 772 €/os.
cena za dieťa od 12 do 17.99 rokov 772 €/os.
cena za 3. dospelú osobu 772 €/os.
cena za 4. dospelú osobu 772 €/os.
cena pri obsadení jednou osobou 2 550 €/os.
Kajuta s oknom  
cena za 1. a 2. dospelú osobu 1 593 €/os.
cena za dieťa do 2 rokov 879 €/os.
cena za dieťa od 2 do 11 rokov 879 €/os.
cena za dieťa od 12 do 17.99 rokov 879 €/os.
cena za 3. dospelú osobu 879 €/os.
cena za 4. dospelú osobu 879 €/os.
cena pri obsadení jednou osobou 3 047 €/os.
Kajuta s balkónom  
cena za 1. a 2. dospelú osobu 1 782 €/os.
cena za dieťa do 2 rokov 920 €/os.
cena za dieťa od 2 do 11 rokov 920 €/os.
cena za dieťa od 12 do 17.99 rokov 920 €/os.
cena za 3. dospelú osobu 920 €/os.
cena za 4. dospelú osobu 920 €/os.
cena pri obsadení jednou osobou 3 423 €/os.
Apartmán Duplex  
cena za 1. a 2. dospelú osobu 3 582 €/os.
cena za dieťa do 2 rokov 1 101 €/os.
cena za dieťa od 2 do 11 rokov 1 101 €/os.
cena za dieťa od 12 do 17.99 rokov 1 101 €/os.
cena za 3. dospelú osobu 1 101 €/os.
cena za 4. dospelú osobu 1 101 €/os.
cena pri obsadení jednou osobou 7 025 €/os.
Cena zahŕňa
  Plavba:
  • Ubytovanie v kajute vybranej kategórie. Kajuty sú vybavené samostatným sociálnym zariadením, klimatizáciou, TV, minibarom, šatňou, kozmetickým stolíkom, sušičom vlasov, trezorom a telefónom. Prístavné poplatky, portierske služby pri nalodení a vylodení, denný upratovací servis a výhody Vami zvolenej triedy ubytovania.
  Strava na palube:
  • Rozšírená plná penzia - 3 hlavné jedlá denne v servírovanej či bufetovej reštaurácii, desiate, nápoje - čaj, limonády, džúsy na raňajky.
  Zábava na palube:
  • Voľné využitie verejných priestorov ako je využívanie bazénu, víriviek, fitness centra a iných športovo-rekreačných zariadení, účasť na všetkých akciách usporadúvaných na palube - animačné programy pre deti i dospelých, detský klub (pre všetky vekové kategórie), večerné predstavenia v divadle, živá hudba, lekcie tanca a podobne. Viac o zábave na plavbách Royal Car si môžete prečítať tu.
  Poistenie proti úpadku
  • Poistenie CK PT Tours International proti úpadku v poisťovni Generali.
Cena nezahŕňa
  • Služby slovenského sprievodcu, či delegáta.
  • Dopravu do / z prístavu odchodu, prípadné transfery. 
  • Nápoje, ktoré nie sú zahrnuté v cene. Možnosť doobjednania nápojových balíčkov.
  • Stravu v špeciálnych reštauráciách na lodi (za poplatok) a stravu mimo lode.
  • Nadštandardné služby - práčovňa, fotograf, internet, salón krásy, lekárske služby na lodi a pod. Na lodi možnosť doobjednania fotografických, internetových i kúpeľných balíčkov.
  • Fakultatívne výlety v navštívených prístavoch. Lodná spoločnosť má širokú ponuku výletov v každom prístave, na vyžiadanie zašleme prehľad. Výlety bývajú v týchto jazykoch: angličtina, španielčina, taliančina, francúzština, nemčina. Na plavbách s českým delegátom sa konajú výlety v češtine.
  • Sprepitné pre obsluhu na lodi: cca 18 USD / osoba / noc, pre hostí apartmánu: cca 20,5 USD / osoba / noc.
  • Cestovné poistenie a poistenie storna. Na vyžiadanie zabezpečíme.
  • Vízum, v prípade, že je požadované. TU si môžete preveriť, či sú na tejto trase potrebné víza.
Upozornenie
  • Ceny sú pohyblivé a uvedená cena je iba orientačná. Aktuálna cena bude určená v momente nezáväznej rezervácie.
  • Pre účasť na plavbe je nutné mať platný cestovný pas minimálne 6 mesiacov po ukončení plavby. Pre plavby z USA pas musí byť biometrický. Občania EÚ, ktorí sa zúčastnia plavieb s destináciami výhradne v Schengenskom priestore, môžu cestovať aj s občianskym preukazom.
  • Pokiaľ máte akékoľvek zdravotné obmedzenia, cestujete s dojčatami alebo ste tehotná, TU si prosíme overte, že je pre Vás plavba vhodná a môžete ju absolvovať.
  • Pokiaľ cestujete s maloletými deťmi, máte odlišné priezvisko alebo necestujú obaja rodičia/zákonní zástupcovia, prosíme overte si u nás podmienky účasti.
  • Nalodenie (check-in) prvý deň plavby sa uzatvára niekoľko hodín vopred, najneskôr však 120 minút. Čas check-in bude upresnený s palubnými lístkami. Odporúčame sa do prístavu dostaviť s dostatočným predstihom, v prípade vlastnej leteckej dopravy o deň skôr.
  • Cestujúci je sám zodpovedný za dodržanie vstupných podmienok do všetkých navštívených krajín. Podmienky sa môžu kedykoľvek zmeniť.
  • Pre vstup na územia USA musíte mať schválenú registráciu ESTA alebo vízum. Registrácia ESTA je možná online: https://esta.cbp.dhs.gov/.
  • Na plavbách, ktoré navštevujú USA, je veková hranica pre legálnu konzumáciu alkoholu od 21 rokov.