Francúzsko, Španielsko, Taliansko z Cannes na lodi MSC Seaview
Termín: Trasa:
spoločnosť: Loď:
od 1 019 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 11.07.2019, Št 1. Cannes, Francúzsko (nalodenie) --:-- 17:30
2. 12.07.2019, Pi 2. Palma de Mallorca, Španielsko 13:00 22:30
3. 13.07.2019, So 3. Barcelona, Španielsko 07:00 18:00
4. 14.07.2019, Ne 4. Ajaccio, Francúzsko 12:00 19:00
5. 15.07.2019, Po 5. Janov, Taliansko 07:00 18:00
6. 16.07.2019, Ut 6. La Spezia, Taliansko 07:00 19:00
7. 17.07.2019, St 7. Civitavecchia, Taliansko 07:00 18:00
8. 18.07.2019, Št 8. Cannes, Francúzsko (vylodenie) 08:30 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Cannes, Francúzsko (nalodenie) / Cannes, elegantné letovisko na Côte d'Azur - Azúrovom pobreží, je obľúbeným turistickým kúpeľným centrom, na ktoré sa každoročne v máji počas konania slávneho filmového festivalu obrátia pohľady všetkých svetových médií. Ide o špičkovú kultúrnu akciu, kam mieria milovníci filmu, celebrity z celého sveta i tisíce ich fanúšikov. Cannes, to však nie je len film. Je to jedno z najčarovnejších juhofrancúzskych miest s krásnymi plážami, vyhlásenými reštauráciami a typickou stredomorskou atmosférou, ktorú by si rozhodne nemal nikto nechať ujsť.
  • 2.' '.deň
    program deň za dňom
    2. deň
    Palma de Mallorca, Španielsko / „Kráľovná Baleár“ alebo tiež „Ostrov slnka“ a umenie, to všetko je Mallorca, najväčší z Baleárskych ostrovov ležiacich v Stredozemnom mori. Nájdete tu nielen krásne pláže, ale aj veľa zaujímavých miest. Hlavné mesto Palma de Mallorca je symbolickou bránou ostrova a ponúka celý rad zaujímavých pamiatok i príležitostí nakupovať. Dominantou je obrovská katedrála La Seu, na ktorej výzdobe sa podieľal aj slávny architekt Antonio Gaudí, spoločne s kráľovským palácom Almudaina v maurskom štýle. Prejdite sa uličkami historického centra plnými obchodov a reštaurácií a objavte neopakovateľnú atmosféru tohto priateľského mesta.
  • 3.' '.deň
    program deň za dňom
    3. deň
    Barcelona, Španielsko / Keď sa povie Barcelona, každý si hneď vybaví slávny futbalový klub, letné olympijské hry a stavby geniálneho architekta Antonia Gaudího. Barcelona je však oveľa viac, je to pulzujúca katalánska metropola, obľúbené letovisko aj dynamicky sa rozvíjajúce centrum plné architektonických skvostov a zaujímavých historických pamiatok. Jej svieža a ústretová atmosféra z nej robí jedno z najkrajších a najobľúbenejších európskych miest a milovníci architektúry, histórie i dobrého jedla tu určite prežijú množstvo neopakovateľných chvíľ.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Ajaccio, Francúzsko / Korzika je hornatý ostrov, na ktorom nájdete posledné zvyšky stredomorskej divočiny, krásne pláže ale aj zaujímavé pamiatky. Hovorí sa o nej, že je divoká, nespútaná, rovnako ako jej obyvatelia so svojimi zvykmi. Hlavné mesto Ajaccio je príjemným letoviskom s čulým cestovným ruchom, v ktorom na každom kroku pocítite silu najslávnejšieho Korzičana. Nie je ním nikto iný ako Napoleon Bonaparte, ktorý sa v Ajacciu narodil v r. 1769 a návšteva mesta vám popri množstve atrakcií umožní nahliadnuť aj do histórie jeho rodiny.
  • 5.' '.deň
    program deň za dňom
    5. deň
    Janov, Taliansko / Bývalá mocná námorná republika a dnes jeden z najvýznamnejších prístavov Stredomoria, to je Janov, hlavné mesto talianskeho regiónu Ligúria. S celou radou významných pamiatok je vyhľadávaným turistickým cieľom aj počiatočným prístavom mnohých výletných plavieb. Turisti prichádzajú obdivovať miestne románske kostolíky a krásnu katedrálu sv. Vavrinca, ulicu Via Garibaldi, ktorá je zapísaná v zozname svetového dedičstva UNESCO, ale hlavne dom najznámejšieho janovského rodáka - Krištofa Kolumba, objaviteľa Ameriky.
  • 6.' '.deň
    program deň za dňom
    6. deň
    La Spezia, Taliansko / La Spezia je významným vojenským prístavom aj obľúbeným letoviskom. Zároveň je predvolenou bránou do Cinque Terre - jedného z najmalebnejších pobrežných úsekov Talianska. Päť dedín s pastelovými domčekmi zarezanými do skál láka turistov z celého sveta. Mestečká Vernazza, Portovenere alebo slávna Cesta lásky a k tomu romantická plavba loďou sú úplne nezabudnuteľným zážitkom. Ďalšou možnosťou je slávne mesto Pisa. Na jeho Námestí zázrakov nájdete jeden z najzachovalejších súborov románskych stavieb v Európe vrátane svetoznámej Šikmej veže.
  • 7.' '.deň
    program deň za dňom
    7. deň
    Civitavecchia, Taliansko / Každý vie, že všetky cesty vedú do Ríma. Vydajte sa do neho z Civitavecchia, prístavu na pobreží Tyrhénskeho mora, ktorého základy vedú až do staroveku. Rím je jedným z najstarších európskych miest, je plný architektonických pokladov zo všetkých historických etáp. Koloseum, Forum Romanum, Vatikán - sídlo Svätej Stolice, Fontana di Trevi, Španielske schody, to všetko sú pojmy, ktoré lákajú milióny turistov ročne na prehliadku tohto večného mesta. Popri Ríme si tiež môžete prezrieť Tarqinii, jedno z najzachovalejších pohrebísk Etruskov, tajomného starovekého národa.
  • 8.' '.deň
    program deň za dňom
    8. deň
    Cannes, Francúzsko (vylodenie) / Cannes, elegantné letovisko na Côte d'Azur - Azúrovom pobreží, je obľúbeným turistickým kúpeľným centrom, na ktoré sa každoročne v máji počas konania slávneho filmového festivalu obrátia pohľady všetkých svetových médií. Ide o špičkovú kultúrnu akciu, kam mieria milovníci filmu, celebrity z celého sveta i tisíce ich fanúšikov. Cannes, to však nie je len film. Je to jedno z najčarovnejších juhofrancúzskych miest s krásnymi plážami, vyhlásenými reštauráciami a typickou stredomorskou atmosférou, ktorú by si rozhodne nemal nikto nechať ujsť.

Ceny pre termín 11.07.2019 - 18.07.2019, 7 nocí

Varianty plavby:
Bella
Kajuta vnútorná  
cena za 1. a 2. dospelú osobu 1 019 €/os.
cena za dieťa do 2 rokov 140 €/os.
cena pri obsadení jednou osobou 1 898 €/os.