USA, Bahamy z Miami na lodi Celebrity Infinity
Termín: Trasa:
od 748 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 18.02.2021, Št 1. Miami, USA (nalodenie) --:-- 16:00
2. 19.02.2021, Pi 2. Key West (Florida), USA 07:00 17:00
3. 20.02.2021, So 3. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
4. 21.02.2021, Ne 4. Nassau, Bahamy 07:00 18:00
5. 22.02.2021, Po 5. Miami, USA (vylodenie) 07:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Miami, USA (nalodenie) / „Brána Ameriky“, tak je niekedy nazývané Miami, moderné veľkomesto na brehoch floridského polostrova. Toto multikultúrne centrum je vyhláseným letoviskom americkej smotánky s množstvom luxusných hotelov, butikov aj barov, ktoré sa nachádzajú hlavne na piesočnatej kose známej ako Miami Beach. Vedľa turistického raja je Miami aj zaujímavou prírodnou lokalitou - v jeho tesnej blízkosti sa nachádza národný park Everglades s unikátnym systémom mokrade a špecifickou faunou i flórou a hlavne močarinami plnými aligátorov!
  • 2.' '.deň
    program deň za dňom
    2. deň
    Key West (Florida), USA / Len 150 kilometrov severne od Kuby sa na pomedzí Mexického zálivu a Atlantického oceánu rozkladá súostrovie Florida Keys, zakončené ostrovnom mestom Key West. Najjužnejší bod pevninských Spojených štátov ponúka peknú architektúru, skvelé múzeá a prekrásny koralový útes pod morskou hladinou. Navštívte Malloryho námestie a obdivujte pestré historické domy Starého mesta. Prejdite sa rušnou ulicou Duval lemovanou reštauráciami a barmi aj nádherným parkom pevnosti Zacharyho Taylora z čias americkej občianskej vojny. Prezrite si dom slávneho Ernesta Hemingwaya a potom už nasadnite na čln a vyrazte na ostrovy Národného parku Dry Tortugas s peknými plážami a nespočetným množstvom príležitostí na šnorchlovanie a potápanie.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Nassau, Bahamy / Nassau je centrom hojne navštevovaného ostrova New Providence i celého Bahamského súostrovia. Mesto s výrazným americkým rázom ponúka prepojenie modernej architektúry, histórie i karibskej atmosféry. V jeho uliciach môžu turisti obdivovať historické pevnosti aj niekoľko atraktívnych múzeí. Popritom si tu prídu na svoje aj milovníci kúpania. Celý ostrov je obmývaný Sargasovým morom a lemovaný piesočnými plážami. Zároveň je mostami prepojený s Paradise Island, ktorý je rovnako ako Nassau obľúbenou destináciou celebrít z celého sveta.
  • 5.' '.deň
    program deň za dňom
    5. deň
    Miami, USA (vylodenie) / „Brána Ameriky“, tak je niekedy nazývané Miami, moderné veľkomesto na brehoch floridského polostrova. Toto multikultúrne centrum je vyhláseným letoviskom americkej smotánky s množstvom luxusných hotelov, butikov aj barov, ktoré sa nachádzajú hlavne na piesočnatej kose známej ako Miami Beach. Vedľa turistického raja je Miami aj zaujímavou prírodnou lokalitou - v jeho tesnej blízkosti sa nachádza národný park Everglades s unikátnym systémom mokrade a špecifickou faunou i flórou a hlavne močarinami plnými aligátorov!