Singapur, Thajsko, Vietnam, Brunej, Malajsie, Filipíny zo Singapuru na lodi Norwegian Sky
Termín: Oblasť: Trasa:
od 5 544 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 06.01.2025, Po 1. Singapur, Singapur (nalodenie) --:-- 19:00
2. 07.01.2025, Ut 2. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
3. 08.01.2025, St 3. Ko Samui, Thailand, Thajsko 07:00 17:00
4. 09.01.2025, Št 4. Laem Chabang (Bangkok), Thajsko 06:00 20:00
5. 10.01.2025, Pi 5. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
6. 11.01.2025, So 6. Ho Chi Minh (Phu My), Vietnam, Vietnam 08:30 19:00
7. 12.01.2025, Ne 7. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
8. 13.01.2025, Po 8. Muara, Brunej 10:00 19:00
9. 14.01.2025, Ut 9. Kota Kinabalu, Malajsie 07:00 16:00
10. 15.01.2025, St 10. Puerto Princesa, Filipíny 10:00 19:00
11. 16.01.2025, Št 11. Boracay, Philippines, Filipíny 09:30 18:00
12. 17.01.2025, Pi 12. Manila, Filipíny (vylodenie) 07:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Singapur, Singapur (nalodenie) / Samostatný mestský štát bol vo svojej modernej podobe založený v roku 1819 a už o päť rokov neskôr plne patril Británii. Tak tomu, s výnimkou krátkeho obdobia počas druhej svetovej vojny bolo až do roku 1963, kedy získal nezávislosť. Dnes jeden z najhustejšie osídlených štátov sveta navštívi 15 miliónov turistov ročne. Prejdite sa prekrásnymi záhradami na pobreží, zvezte sa na obrovskom ruskom kolese a kochajte sa nádhernými výhľadmi. Navštívte čínsku štvrť, Malú Indiu aj arabskú časť Singapuru a zažite jeho multikultúrnu atmosféru. Nakúpte na Bugis Street s viac ako 800 obchodmi a nenechajte si ujsť ani ostrov Sentosa.
  • 3.' '.deň
    program deň za dňom
    3. deň
    Ko Samui, Thailand, Thajsko / Až do konca 20. storočia bol ostrov v Thajskom zálive len izolovanou komunitou s minimálnym spojením s pevninou. Dnes je druhý najväčší ostrov Thajska stále obľúbenejšou turistickou destináciou, lákajúcou na svoje prekrásne pláže, nádhernú prírodu i náboženskú architektúru. Nechajte sa okúzliť majestátnou zlatou sochou Budhu v chráme Wat Phra Yai aj kúzelnými východmi slnka na pláži Lamai. Prezrite si zaujímavú dvojicu skál Hin Ta a Hin Yai aj mohutných obyvateľov Slonieho útulku. Osviežte sa pod kaskádami vodopádu Na Muang a potom už vyrazte na prieskum koralového útesu ostrova Ko Tao alebo prírodných krás Morského národného parku Ang Thongh.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Laem Chabang (Bangkok), Thajsko / Jedna z top svetových turistických destinácií nebola založená skôr ako v roku 1782, od tej doby však už len rástla. Dnes Bangkok, kvôli svojim kanálom často prezývaný "Benátky východu", pritiahne vyše 20 miliónov turistov ročne. Navštívte prekrásny Veľký palác, jedno z najposvätnejších miest Thajska. V chráme Wat Pho obdivujte obrovskú sochu ležiaceho Budhu a v drevenom dome Jima Thompsona tradičnú thajskú architektúru. Nakúpte na najväčšom thajskom trhu, prejdite sa po populárnej ulici Khao San a od ruchu veľkomesta si odpočiňte na nádherných plážach Pattayi.
  • 6.' '.deň
    program deň za dňom
    6. deň
    Ho Chi Minh (Phu My), Vietnam, Vietnam / Prey Nokor, Saigon a nakonec Ho Či Minovo Město. Hlavní město Vietnamu má za sebou bouřlivou historii: původně khmerská vesnice byla v době vietnamské války metropolí Jižního Vietnamu, po jejím skončení dostala jméno známého revolučního vůdce. Navštivte Muzeum války i tunely Cu Chi, kde můžete nahlédnout do dramatických událostí 60. a 70. let. Prohlédněte si majestátní Palác sjednocení a pak už vyrazte za nákupy do Čínského města a na tržiště Ben Thanh s labyrintem úzkých uliček lemovaných stovkami stánků.
  • 9.' '.deň
    program deň za dňom
    9. deň
    Kota Kinabalu, Malajsie / Založené na konci 19. storočia Britskou severobornejskou spoločnosťou, v druhej svetovej vojne zrovnané so zemou a až do roku 1967 známe ako Jesselton, to je Kota Kinabalu. Hlavné mesto malajského štátu Sabah je bránou k nádherným plážam, gurmánskym zážitkom aj dychberúcej krajine najvyššej hory Bornea. Nahliadnite do histórie, kultúry i prírody oblasti v rozsiahlom štátnom múzeu a pozrite si hodinovú vežu z roku 1905, jednu z mála stavieb, ktoré prežili vojnu. Obdivujte mangrovníky aj fascinujúci život pod morskou hladinou pri pobreží mesta a potom už vyrazte do vnútrozemia a nechajte sa očariť najväčšími kvetmi sveta aj prekrásnou scenériou národného parku zapísaného do Zoznamu UNESCO.
  • 11.' '.deň
    program deň za dňom
    11. deň
  • 12.' '.deň
    program deň za dňom
    12. deň
    Manila, Filipíny (vylodenie) / Hlavné mesto Filipín sa môže pochváliť mnohými naj-, najväčší námorný prístav krajiny a najlepší prístav v Ázii, najhustejšie osídlené mesto na svete, alebo najstaršie mesto Filipín. Manila bola založená v roku 1571 španielskymi conquistadormi, začiatkom 20. storočia bola okupovaná Američanmi a počas druhej svetovej vojny takmer zrovnaná so zemou. Dnes ju navštevuje viac ako milión turistov ročne. Objavte opevnené mesto Intramuros, najstaršiu časť Manily. Obdivujte kamenný Kostol sv. Augustína, ktorý je zapísaný do zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Prepadnite nákupnej horúčke v štvrti Divisoria a oddychujte od ruchu veľkomesta v parku Rizal.

Ceny pre termín 06.01.2025 - 17.01.2025, 11 nocí

 
cena za 1. a 2. dospelú osobu 8 151 €/os.
cena za dieťa do 2 rokov 0 €/os.
cena za dieťa od 2 do 11 rokov 0 €/os.
cena za dieťa od 12 do 17.99 rokov 0 €/os.
cena pri obsadení jednou osobou 8 151 €/os.
 
cena za 1. a 2. dospelú osobu 8 350 €/os.
cena za dieťa do 2 rokov 199 €/os.
cena za dieťa od 2 do 11 rokov 199 €/os.
cena za dieťa od 12 do 17.99 rokov 199 €/os.
cena za 3. dospelú osobu 199 €/os.
cena za 4. dospelú osobu 199 €/os.
cena pri obsadení jednou osobou 8 350 €/os.
Cena zahŕňa
  Plavba:
  • Ubytovanie v kajute vybranej kategórie. Kajuty sú vybavené samostatným sociálnym zariadením, klimatizáciou, TV, minibarom, šatňou, kozmetickým stolíkom, sušičom vlasov, trezorom a telefónom. Prístavné poplatky, portierske služby pri nalodení a vylodení, denný upratovací servis a výhody Vami zvolenej triedy ubytovania.
  Strava na palube:
  • Plná penzia - 3 hlavné jedlá denne v servírovanej či bufetovej reštaurácii, desiate. NCL má koncept Freestyle Dining, ktorý umožňuje cestujúcim slobodný výber reštaurácií, času jedál, oblečenia či zasadacieho poriadku počas stolovania.
  • Nápoje: čaj, káva, voda z automatu v rautovej reštaurácii.
  Zábava na palube:
  • Voľné využitie verejných priestorov - bazéna, víriviek, fitness centra a väčšiny športovo-rekreačných zariadení, účasť na všetkých akciách usporiadaných na palube - animačné programy pre deti i dospelých, detský klub (pre všetky vekové kategórie), večerné predstavenie v divadle, živá hudba, lekcie tanca a pod. Niektoré aktivity (napr. bowling, laser game alebo motokáry) sú spoplatnené.
  Poistenie proti úpadku
  • Poistenie CK PT Tours International proti úpadku v poisťovni Generali.
Cena nezahŕňa
  • Služby slovenského sprievodcu, či delegáta.
  • Dopravu do / z prístavu vyplávania, prípadné transfery. 
  • Nápoje, ktoré nie sú zahrnuté v cene.
  • Nadštandardné služby - práčovňa, fotograf, internet, salón krásy, lekárske služby na lodi a pod. Možnosť doobjednania fotografických, internetových i kúpeľných balíčkov.
  • Fakultatívne výlety v navštívených prístavoch.
  • Sprepitné pre obsluhu na lodi: cca 20 USD/osoba/noc, pre hostí apartmánu Haven a Suite: cca 25 USD/osoba/noc.
  • Stravu mimo lode.
  • Cestovné poistenie a poistenie storna. Na vyžiadanie zabezpečíme.
  • Vízum, v prípade, že je požadované. TU si môžete preveriť, či sú na tejto trase potrebné víza.
Upozornenie
  • Ceny sú pohyblivé a uvedená cena je iba orientačná. Aktuálna cena bude určená v momente nezáväznej rezervácie.
  • Pre účasť na plavbe je nutné mať platný cestovný pas minimálne 6 mesiacov po ukončení plavby. Pre plavby z USA pas musí byť biometrický. Občania EÚ, ktorí sa zúčastnia plavieb s destináciami výhradne v Schengenskom priestore, môžu cestovať aj s občianskym preukazom.
  • Pokiaľ máte akékoľvek zdravotné obmedzenia, cestujete s dojčatami alebo ste tehotná, TU si prosíme overte, že je pre Vás plavba vhodná a môžete ju absolvovať.
  • Pokiaľ cestujete s maloletými deťmi, máte odlišné priezvisko alebo necestujú obaja rodičia/zákonní zástupcovia, prosíme overte si u nás podmienky účasti.
  • Nalodenie (check-in) prvý deň plavby sa uzatvára niekoľko hodín vopred, najneskôr však 120 minút. Čas check-in bude upresnený s palubnými lístkami. Odporúčame sa do prístavu dostaviť s dostatočným predstihom, v prípade vlastnej leteckej dopravy o deň skôr.
  • Cestujúci je sám zodpovedný za dodržanie vstupných podmienok do všetkých navštívených krajín. Podmienky sa môžu kedykoľvek zmeniť.
  • Pre vstup na územie Vietnamu je požadované vízum. Vízum je potrebné mať zabezpečené vopred a jeho cena je cca 120 eur/ osoba. Niektoré lodné spoločnosti poskytujú víza pre svojich klientov. Prosíme, kontaktujte nás pre viac informácií.
Triedy plavby