Vitajte na palube úplne novej lode Norwegian Viva, ďalšej ohromujúcej lodi v triede Prima, plávajúcej v lete 2023. Preskúmajte široké otvorené priestory na palube a buďte ešte bližšie k oceánu. Norwegian Viva ponúka prvotriedny servis personálu a veľké množstvo zážitkov pre každého od prednej časti až po zadok.

Objavujte všetky úžasné výhľady pozdĺž Ocean Boulevard, prejdite sa nad morom po sklenenom chodníku Oceanwalk, plávajte až k obzoru v bazéne navrhnutom tak, aby splýval s oceánom, tzv. Infinity Beach, alebo si oddýchnite pod hviezdnou oblohou pri ohnisku v Indulge Out. Vezmite si knihu alebo obľúbený drink a uvelebte sa v La Terrazza, tento salónik je navrhnutý tak, aby bol priestranný a intímny, čo umožní hosťom v pokoji relaxovať. A je toho možné preskúmať oveľa viac.

Vychutnajte si kulinárske zázraky v programe "Viva štandard" napríklad v reštaurácii Hudson's s 270-stupňovým výhľadom na zadok. Či už máte chuť na tacos alebo tandoori, objednajte si svoj obľúbený obed v Indulge Food Hall a vydajte sa von vychutnať si jedlo pri mori. Môžete si nájsť pohodlné a útulné sedenie s panoramatickým výhľadom, ktorý sa rozprestiera po celej zadnej časti lode.

Za zmienku určite stoja aj nové reštaurácie, a to Palomar – stredomorská reštaurácia špecializujúca sa na morské plody, a Hasuki – japonská reštaurácia, kde ručný kuchár dokonale pripraví krevety, kura, vyprážanú ryžu a ďalšie pochúťky na veľkom oceľovom grile. Žiadna plavba by však nebola úplná bez úžasných koktailov v pôsobivom Observation Lounge až po popíjaní pod hviezdami vo Vibe Beach Club.

Milovníci adrenalínu si môžu zapretekať na ešte dlhšej a väčšej trojúrovňovej závodnej dráhe z lodí triedy Prima. Ďalšie napätie či naopak odpočinok môžu hostia prežiť v kasíne na obľúbených automatoch alebo pri stolných hrách. A pre skutočných odvážlivcov sú na palube Norwegian Viva pripravené najnovšie 10poschodové tobogány The Drop, voľný pád suchou šmykľavkou, a prepletené The Rush, kde je možné si zapretekať s priateľmi. Na 18. palube si potom môžete zahrať šípky alebo mini golf a následne posedieť vo Viva Speedway Bar.

Pre toho, kto rád necháva rozmaznávať svoje zmysly, tu sú kúpele Mandara Spa. K dispozícii tu hostia majú okrem iného aj niekoľko detoxikačných sáun, moderné bazény či dvojposchodový vodopád. Pre vyznávačov zdravého životného štýlu je k dispozícii fitness centrum, kde môžete telo rozpumpovať pri intenzívnom cvičení, alebo naopak spomaliť a zharmonizovať sa lekciami jogy.

142 500t výtlak lode
294m dĺžka lode
3 099 max. počet pasažierov
05.2024 Rok výroby