USA, Mexiko, Kajmanské ostrovy, Jamajka z Galvestonu na lodi Liberty of the Seas
Termín: Trasa:
od 857 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 02.08.2020, Ne 1. Galveston, USA (nalodenie) --:-- 16:00
2. 03.08.2020, Po 2. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
3. 04.08.2020, Ut 3. Cozumel, Mexiko 08:00 16:00
4. 05.08.2020, St 4. George Town (Grand Cayman), Veľká Británia 1 10:00 18:00
5. 06.08.2020, Št 5. Falmouth, Jamajka 08:00 16:00
6. 07.08.2020, Pi 6. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
7. 08.08.2020, So 7. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
8. 09.08.2020, Ne 8. Galveston, USA (vylodenie) 06:30 --:--
1) Tender
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Galveston, USA (nalodenie) / Dvojica ostrovov v Mexickom zálive pri pobreží amerického Texasu je domovom mesta s najširšou zbierkou historických stavieb v Spojených štátoch, kilometrami nádherných piesočnatých pláží aj skvelých múzeí. Prezrite si historickú štvrť Strand a jej nádherné viktoriánske stavby vrátane prepychového Biskupského paláca. Navštívte historické lode z druhej svetovej vojny, jedinečné múzeum na starej ťažobnej veži aj mohutné sklenené pyramídy Moody Gardens . Užite si veľa zábavy na zábavnom móle s horskými dráhami, pri prechádzke štátnym parkom pozorujte vtáky a relaxujte na pekných plážach Galvestonského ostrova.
  • 3.' '.deň
    program deň za dňom
    3. deň
    Cozumel, Mexiko / Najväčší mexický ostrov Cozumel rozkladajúci sa neďaleko východného pobrežia polostrova Yucatán sa preslávil vďaka svojim nádherným azúrovým plážam a ideálnou pozíciou pre objavovanie mayských pamiatok. V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú pozostatky starovekého mesta Tulum, ktoré je 3. najnavštevovanejšou pamiatkou v krajine či areál San Gervasio, v ktorom sa v minulosti uctieval kult mayskej bohyne plodnosti. Ostrov ponúka aj ďalšie atrakcie ako tradičnú čokoládovňu, pálenicu tequilly, či historické dediny, ktoré približujú život pôvodných mexických obyvateľov.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    George Town (Grand Cayman), Veľká Británia / Grand Cayman je najväčším z Kajmanských ostrovov. Preslávil sa ako daňový raj aj ako vynikajúca potápačská a prázdninová destinácia, predovšetkým vďaka vyhlásenej pláži Seven Mile Beach, ktorá ponúka kvalitné zázemie a takmer 9 km dlhý pás bieleho piesku zvažujúci sa do plytkých vôd zálivu West Bay. Hlavným mestom Kajmanských ostrovov je George Town, významné obchodné centrum, ktorého ulice plné bezcolných obchodov, sú ideálnym miestom pre nakupovanie a obľúbenou zastávkou výletných lodí.
  • 5.' '.deň
    program deň za dňom
    5. deň
    Falmouth, Jamajka / V roku 1769 bol britskými kolonizátormi založený a po rovnomennom anglickom meste nazvaný jeden z najrušnejších jamajských prístavov. V 18. a 19. storočí bol Falmouth centrom produkcie cukru, exportu kávy a otroctva, dnes ponúka nádhernú gregoriánsku architektúru, úchvatnú prírodu aj prekrásne pláže. Prejdite sa pekným historickým centrom a v centre Alberta George nakúpte tradičné suveníry. Obdivujte kaskády rieky Dunn a pri nočnej vychádzke na člne potom tiež jedinečnú svetielkujúcu lagúnu. Vydajte sa do mangrovového safari, relaxujte na piesočnatej pláži Burwood a všetko zakončite degustáciou pravého jamajského rumu napríklad z Appleton Estate.
  • 8.' '.deň
    program deň za dňom
    8. deň
    Galveston, USA (vylodenie) / Dvojica ostrovov v Mexickom zálive pri pobreží amerického Texasu je domovom mesta s najširšou zbierkou historických stavieb v Spojených štátoch, kilometrami nádherných piesočnatých pláží aj skvelých múzeí. Prezrite si historickú štvrť Strand a jej nádherné viktoriánske stavby vrátane prepychového Biskupského paláca. Navštívte historické lode z druhej svetovej vojny, jedinečné múzeum na starej ťažobnej veži aj mohutné sklenené pyramídy Moody Gardens . Užite si veľa zábavy na zábavnom móle s horskými dráhami, pri prechádzke štátnym parkom pozorujte vtáky a relaxujte na pekných plážach Galvestonského ostrova.