USA, Mexiko z Galvestonu na lodi Adventure of the Seas
Termín: Trasa:
od 726 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 27.01.2021, St 1. Galveston, USA (nalodenie) --:-- 16:30
2. 28.01.2021, Št 2. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
3. 29.01.2021, Pi 3. Progreso (Yucatán), Mexiko 07:00 15:00
4. 30.01.2021, So 4. Cozumel, Mexiko 08:00 18:00
5. 31.01.2021, Ne 5. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
6. 01.02.2021, Po 6. Galveston, USA (vylodenie) 07:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Galveston, USA (nalodenie) / Dvojica ostrovov v Mexickom zálive pri pobreží amerického Texasu je domovom mesta s najširšou zbierkou historických stavieb v Spojených štátoch, kilometrami nádherných piesočnatých pláží aj skvelých múzeí. Prezrite si historickú štvrť Strand a jej nádherné viktoriánske stavby vrátane prepychového Biskupského paláca. Navštívte historické lode z druhej svetovej vojny, jedinečné múzeum na starej ťažobnej veži aj mohutné sklenené pyramídy Moody Gardens . Užite si veľa zábavy na zábavnom móle s horskými dráhami, pri prechádzke štátnym parkom pozorujte vtáky a relaxujte na pekných plážach Galvestonského ostrova.
  • 3.' '.deň
    program deň za dňom
    3. deň
    Progreso (Yucatán), Mexiko / Jedno z nejdelších mol světa je symbolem 40tisícového města na severním pobřeží mexického poloostrova Yucatán. Druhé největší město stejnojmenného státu je branou k hezkým plážím, tajemným mayským ruinám i jedinečné gastronomii. Projděte se po pěkné nábřežní promenádě s výhledem na moře i 6,5kilometrovou přístavní hráz. Užijte si odpočinek na předlouhé písčité pláži i osvěžující koupel ve vápencových závrtech ekologické rezervace El Corchito. Prohlédněte si koloniální architekturu hlavního města Yucatánu, korálové ostrůvky Mexického zálivu i rozhlehlý chrámový komplex Mayů Chichén Itzá.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Cozumel, Mexiko / Najväčší mexický ostrov Cozumel rozkladajúci sa neďaleko východného pobrežia polostrova Yucatán sa preslávil vďaka svojim nádherným azúrovým plážam a ideálnou pozíciou pre objavovanie mayských pamiatok. V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú pozostatky starovekého mesta Tulum, ktoré je 3. najnavštevovanejšou pamiatkou v krajine či areál San Gervasio, v ktorom sa v minulosti uctieval kult mayskej bohyne plodnosti. Ostrov ponúka aj ďalšie atrakcie ako tradičnú čokoládovňu, pálenicu tequilly, či historické dediny, ktoré približujú život pôvodných mexických obyvateľov.
  • 6.' '.deň
    program deň za dňom
    6. deň
    Galveston, USA (vylodenie) / Dvojica ostrovov v Mexickom zálive pri pobreží amerického Texasu je domovom mesta s najširšou zbierkou historických stavieb v Spojených štátoch, kilometrami nádherných piesočnatých pláží aj skvelých múzeí. Prezrite si historickú štvrť Strand a jej nádherné viktoriánske stavby vrátane prepychového Biskupského paláca. Navštívte historické lode z druhej svetovej vojny, jedinečné múzeum na starej ťažobnej veži aj mohutné sklenené pyramídy Moody Gardens . Užite si veľa zábavy na zábavnom móle s horskými dráhami, pri prechádzke štátnym parkom pozorujte vtáky a relaxujte na pekných plážach Galvestonského ostrova.