Loď Celebrity Beyond

Nová loď Beyond spoločnosti Celebrity Cruises má veľké predpoklady na to, aby sa stala miestom, kde prežijete chvíle za hranicou všednosti. Slovo Beyond totiž v angličtine voľným prekladom znamená „za hranicou“, a to je kľúčová téma celej lode a všetkých jej prvkov.


Nové možnosti na lodi Beyond sú nekonečné ako výhľady na samotný oceán. Pokiaľ budete chcieť, nikdy sa tu počas plavby nebudete cítiť izolovaní a môžete opäť zažiť príjemnú atmosféru čulého ruchu v reštauráciách, baroch či na promenáde. Avšak vďaka priestrannejšej koncepcii lode sa môžete na druhú stranu aj oveľa ľahšie „stratiť“ z davov a užiť si chvíle pre seba. Nielen to je charakteristika novej lode Celebrity Beyond.

Tretia loď z revolučnej série Edge spoločnosti Celebrity Cruises prichádza s ešte inovatívnejším dizajnom plným otvorených vonkajších priestorov, kde si môžete do sýtosti užívať výhľady na oceán, vstrebávať každučký lúč slniečka a čerstvý morský vzduch. Aby loď Beyond naozaj splnila svoje meno, na stavbe sa podieľal nielen tím špičkových architektov a dizajnérov, ale hlavne im bolo dané oveľa viac tvorivého priestoru, aby mohli plne rozvinúť svoje vízie a vykročiť za hranice poznaného.

Loď má oproti svojim predchodcom ešte väčšiu dĺžku, čo dalo vzniknúť unikátnym vonkajším prvkom ako je dvojpodlažný Sunset Bar alebo strešná záhrada Rooftop Garden, ktorá vás priblíži k vodnej hladine viac, než bývalo doteraz zvykom. Stredom strešnej terasy je krásny 23metrový bazén. Tešiť sa samozrejme môžete aj na množstvo exkluzívnych gastronomických zážitkov, napríklad na novú reštauráciu svetovo uznávaného francúzskeho šéfkuchára Daniela Bouluda. Pre náročnejšiu klientelu bude k dispozícii luxusný salónik Retreat Lounge, kde si môžete vychutnávať drinky a ničím nerušené výhľady na obzor. Kto si chce užiť naozaj poriadnu porciu luxusu, nech si rezervuje si mezonetové kajuty s vlastným ponorným bazénom.

141 420t výtlak lode
327m dĺžka lode
39m šírka lode
22 rýchlosť v uzloch
3 260 max. počet pasažierov