Na dovolenke nie je nič dôležitejšie ako miesto, kde si oddýchnete a načerpáte energiu medzi všetkými vzrušujúcimi zážitkami, ktoré budete mať každý deň. Rad Edge® nastavuje nový štandard v ubytovaní na svetovej úrovni a loď Celebrity Ascent toto jedine podčiarkuje. Ponúka od klasických kajút Edge s nekonečnými verandami® navrhnutých i pre sólo cestovateľov – ktorých počet bol zdvojnásobený – až po jedinečný luxus v The Retreat® s rozšírenými a prepracovanými exkluzívnymi priestormi.

Bez ohľadu na to, ktorý z luxusných apartmánov Celebrity Ascent si vyberiete, budete môcť pokojne odpočívať v obliečkach eXhale® a na matracoch Cashmere navrhnutých výhradne pre Celebrity Cruises. Takmer každá kajuta a apartmán na Celebrity Ascent je vybavená manželskou posteľou. Navyše vám vnútorná automatizácia umožňuje upraviť všetko od osvetlenia v miestnosti až po nastavenie klimatizácie.

Samostrejmosťou sú aj špeciálne upravené kajuty pre hostí, ktorí majú problémy s pohyblivosťou a iné handicapy.

Štýlovo navrhnuté vnútorné kajuty disponujú veľkým obytným priestorom vrátane posedenia a TV s plochou obrazovkou, väčšími kúpeľňami a aj úložným priestorom. Okrem veľkej manželskej postele majú niektoré kajuty aj rozkladacie lôžko. Vedľa klasických vnútorných kajút sú na palube k dispozícii kajuty Deluxe.

Kategórie:

  • I2, Vnútorné kajuty, paluby: 3, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 - plocha cca 17 m2
  • DI, Vnútorné kajuty Deluxe, paluby: 3, 7, 8, 9, 10, 11, 12 - plocha cca 19 m2

Kajuty s výhľadom na oceán ponúkajú väčšie obytné priestory a úchvatné výhľady na scenériu, ktorá sa denne mení. Niektoré kajuty majú okrem veľkej manželskej postele aj rozkladacie lôžko. Vedľa klasických kajút s výhľadom sú na palube k dispozícii Deluxe kajuty s výhľadom, ktoré patria medzi tie najväčšie a ďalej Panoramatické kajuty s oknom od podlahy k stropu umiestnené uprostred a na prove lode.

Kategórie:

  • O1, Kajuty Prime s výhľadom, paluba: 3 - plocha cca 18,5 m2
  • O2, Kajuty s výhľadom, paluba: 3 - plocha cca 18,5 m2
  • PO, Kajuty s panoramatickým výhľadom, paluba: 6 - plocha cca 20 m2
  • DO, Kajuty Deluxe s výhľadom, paluba: 8, 9 - plocha cca 22,5 m2

Užite si nádhernú prírodu a ohromujúce výhľady na oceán zo svojej vlastnej súkromnej verandy. Vďaka najmodernejším technológiám si môžete nastaviť takmer každý prvok v kajute. Niektoré kajuty majú k manželskej posteli aj rozkladacie lôžko alebo dvojlôžko.

Môžete si vybrať vedľa klasických kajút Edge s verandou aj Sunset Veranda s najväčšou verandou z rady Edge, Deluxe Porthole s verandou na zadnej časti lode a rad Edge s nekonečnou verandou a to aj jednolôžkové pre sólo cestovateľov. Niektoré kajuty sú vzájomne prepojiteľné.

Kajuty triedy Concierge spájajú luxus kajút Edge s nekonečnou verandou s množstvom služieb a vybavenia, od exkluzívneho obeda, cez destinačný seminár a oddaného concierge - asistenta, ktorý je vždy len pár krokov od vašej kajuty, aby vám pomohol s čímkoľvek, čo potrebujete. Súčasťou ubytovania je aj prístup do miestnosti Infinite Veranda®.

Kajuty triedy AquaClass sú inšpiratívnejšie ako inokedy. Predvolená je kajuta Edge s nekonečnou verandou s pridanými prvkami inšpirovanými kúpeľmi. K dispozícii je pre hostí najmodernejšia nekonečná veranda, kašmírová posteľná bielizeň s matracom kráľovskej veľkosti a bezplatné lekcie fitness. Navyše majú neobmedzený prístup do SEA Thermal Suite, bezplatné stravovanie v reštaurácii Blu a osobného kúpeľného concierge.

Kategórie:

  • E1, Kajuta Prime Edge s nekonečnou verandou - paluby: 7, 8, 9 - plocha kajuty cca 22,5 m2, verandy cca 4 m2
  • E2, Kajuta Edge s nekonečnou verandou - paluby: 6, 7, 8 - plocha kajuty cca 22,5 m2, verandy cca 4 m2
  • E3, Kajuta Edge s nekonečnou verandou s čiastočne obmedzeným výhľadom - paluby: 6, 7, 8 - plocha kajuty cca 22,5 m2, verandy cca 4 m2
  • ES, Jednolôžková kajuta Edge s nekonečnou verandou - paluba: 6 - plocha kajuty cca 17 m2, verandy cca 4 m2
  • P1, P2, Kajuta Deluxe Porthole s verandou - paluby: 6, 7, 8, 9 - plocha kajuty cca 19 m2, verandy cca 4 m2
  • SV, Kajuta Sunset Veranda - paluby: 7, 8, 9, 10, 11, 12 - plocha kajuty cca 21 m2, verandy cca 8 m2
  • C1, Kajuta Prime Concierge Class - paluby: 11, 12 - plocha kajuty cca 22,5 m2, verandy cca 4 m2
  • C2, Kajuta Concierge Class - paluby: 9, 10, 11, 12 - plocha kajuty cca 22,5 m2, verandy cca 4 m2
  • C3, Kajuta Concierge Class s obmedzeným výhľadom - paluby: 9, 10, 11, 12 - plocha kajuty cca 22,5 m2, verandy cca 4 m2
  • A1, Kajuta Prime AquaClass - paluby: 9, 10 - plocha kajuty cca 22,5 m2, verandy cca 4 m2
  • A2, Kajuta AquaClass - paluby: 9, 10 - plocha kajuty cca 22,5 m2, verandy cca 4 m2

Exkluzívne ubytovanie v Retreat® zahŕňa úžasné apartmány, prístup do súkromnej reštaurácie Luminae, exkluzívneho salónika a terasy na opaľovanie, ktoré konkurujú akémukoľvek špičkovému rezortu. Hosťom je k dispozícii tím profesionálov, ktorí urobia všetko pre to, aby si svoju dovolenku skutočne vychutnali.

Niektoré apartmány disponujú dvoma spálňami a kúpeľňami, súčasťou apartmánu Iconic, Penthouse a Sky Suite je aj vírivka. Každý hosť v apartmáne dostane prémiové nápoje a prémiové Wi-Fi pripojenie.

Medzi exkluzívne služby a vybavenie v Royal Suite, Edge Villa, Penthouse Suite a Iconic Suite patrí napr bezplatná balená voda, sóda a pivo denne zásobené, neobmedzené obedy a večere vo všetkých špecializovaných reštauráciách, dve fľaše prémiových liehovín zdarma, bezplatná služba prania bielizne ( dvakrát za plavbu) alebo aj prednostné doručenie batožiny.

Medzi služby v Celebrity Suite a Sky Suite patrí napr. denný dovoz popoludňajších pochutín, popoludňajšia čajová akcia organizovaná v The Retreat Lounge, bezplatná 24hodinová izbová služba, bezplatné použitie golfového dáždnika a ďalekohľadu či služba čistenia topánok.

Špeciálne výhody majú hostia z Aqua Sky Suite ako napr. neobmedzený vstup do Sea Thermal Suite, špecializovaný kúpeľný concierge, prednostná rezervácia kúpeľov, bezplatné lekcie fitness, exkluzívne zľavy na kúpeľné procedúry (môžu byť účtované ďalšie poplatky) i uvítacia recepcia. Súčasťou vybavenia apartmánov sú navyše fitness pomôcky, podložky na jogu, sprchové toaletné potreby z prírodných zložšiek, rozšírené wellness na vyžiadanie atď.

Kategórie:

  • MS, Apartmá Magic Carpet® Sky Suite - paluby: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 - plocha apartmánu cca 28 m2, verandy cca 7 m2
  • IC, Apartmá Iconic Suite, s panoramatickým výhľadom - paluba: 12 - plocha apartmánu cca 176 m2, verandy cca 64 m2
  • PS, Apartmá Penthouse Suite - paluba: 12 - plocha apartmánu cca 128 m2, verandy cca 18 m2
  • EV, Dvojposchodový apartmá Edge Villa, s ochladzovacím bazénom - paluby: 15, 16 - plocha apartmánu cca 69 m2, verandy cca 20 m2
  • RS, Apartmá Royal Suite - paluba: 12 - plocha apartmánu cca 64 m2, verandy cca 7 m2
  • CS, Dvojizbové apartmá Celebrity Suite s panoramatickými oknami - paluby: 11, 12 - plocha apartmánu cca 37 m2, verandy cca 10 m2
  • AS, Apartmá Aqua Sky Suite, kombinácia toho najlepšieho z wellness triedy Aqua Class® a luxusu Retreat® - paluba: 10  - plocha apartmánu cca 30 m2, verandy cca 7 m2
  • SS, S1, Apartmá Sky Suite a Sunset Sky Suite, kombinácia rozsiahlych výhľadov a intímneho luxusu - paluby: 7, 8, 9, 10, 11, 12 - plocha apartmánu cca 30 m2, verandy cca 7 m2
  • MS, Apartmá Magic Carpet® Sky Suite - paluby: 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 - plocha apartmánu cca 28 m2, verandy cca 7 m2