Hosťom je k dispozícii široká ponuka komfortného ubytovania. Špecialitou sú priestranné luxusné apartmány s vlastnou záhradou, vírivkou a ďalšími nadštandardnými službami, ktoré uspokoja aj najnáročnejších cestujúcich.

Rodinná vnútorná kajuta (I4)
Jedná sa o cenovo dostupnú rodinnú variantu, kde sú 2 samostatné postele, ktoré sa dajú spojiť v manželskú posteľ, a je tu možnosť 3. a 4. lôžka. Plocha je približne 13 m2 - 14 m2. Paluby 11 a 12.

Vnútorná kajuta (IA, IB, IF)
Tieto kajuty zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť do jednej manželskej postele, a niektoré majú aj lôžka pre ubytovanie 3. a 4. osoby. Plocha je približne 13 m2 - 25 m2. Paluby 4, 5, 8, 9, 10 a 11.

Vnútorná kajuta Sail Away (IX)
Táto kategória zaručuje vnútornú kajutu alebo aj lepšiu! Vaša kajuta môže byť na ktorejkoľvek palube a môže byť pridelená od času rezervácie až jeden deň pred nalodením.

Rodinná kajuta s oknom (O4)
Tieto kajuty sú ideálne pre rodiny. Súčasťou sú dve samostatné postele, ktoré je možné spojiť v jednu manželskú posteľ, a aj ďalšie lôžka, potom je možné ubytovať ďalšie 2 osoby. Niektoré kajuty môžu byť vzájomne prepojené. Plocha je približne 14 m2. Paluba 8.

Kajuta s obrazovým oknom (OA)
Kajuty s oknom s úžasným výhľadom zahŕňajúce dve samostatné postele, ktoré je možné spojiť do jednej manželskej postele. Je možné ubytovať až 4 osoby. Niektoré kajuty je možné vzájomne prepojiť. Plocha je približne 14 m2. Paluby 5 a 6.

Kajuta s oknom (OF)
Tieto kajuty s výhľadom na oceán majú miesto až pre štyroch hostí. Disponujú 2 samostatnými posteľami, ktoré je možné spojiť na manželskú posteľ, a aj lôžkami, ktoré umožnia ubytovať ďalšie 2 osoby. Niektoré kajuty je možné vzájomne prepojiť. Plocha je približne 14 m2. Paluby 4 a 5.

Kajuta s oknom s obmedzeným výhľadom (OK)
Tieto kajuty s výhľadom na oceán majú obrazové okno alebo okienko s obmedzeným výhľadom a môžu ubytovať až 4 hostí. Zahŕňajú 2 samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť na manželskú posteľ, a jedno vysúvacie a vyklápacie lôžko pre 3. a 4. osobu. Nachádzajú sa uprostred lode a sú blízko všetkému dianiu. Plocha je približne 14 m2 - 18 m2. Paluba 8.

Kajuta s oknom Sail Away (OX)
Táto kategória zaručuje kajutu s oknom alebo lepšie! Je však možné, že môže mať iba okienko alebo obrazové okno a výhľad môže byť úplne alebo čiastočne zakrytý. Kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.

Kajuta s balkónom na zadnej časti (B1)
Tieto kajuty sú umiestnené na zadnej časti lode a disponujú súkromným balkónom s presklenými dverami od podlahy k stropu. Majú 2 samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť na manželskú posteľ, a jednu rozkladaciu pohovku pre ďalšiu osobu. Plocha kajút je približne 18 m2 - 24 m2 a plocha balkóna cca 3 m2 - 8 m2. Paluby 8, 9 a 10.

Kajuta s balkónom (BA, BF)
Dané kajuty sú určené pre 3 hostí. Súčasťou sú 2 samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť na manželskú posteľ, a niektoré majú ďalšie lôžko pre ubytovanie ďalšie osoby. Spolu s posedením, sklenenými dverami od podlahy až po strop a súkromným balkónom ponúka úžasný výhľad. Niektoré kajuty je možné pre väčšie pohodlie prepojiť. Plocha kajút je približne 18 m2 - 28 m2 a plocha balkóna 3 m2 - 5 m2. Paluby 8, 9, 10 a 11.

Kajuta s balkónom Sail Away (BX)
Táto kategória zaručuje kajutu s balkónom alebo lepšie! Upozorňujeme, že výhľad z balkóna môže byť úplne alebo čiastočne obmedzený. Kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.

Apartmá

Apartmán Villa s troma spálňami a záhradou (S1)
V Garden Villas je možné ubytovať až 7 hostí. Disponujú 3 spálňami, kúpeľňou s luxusnou vaňou a sprchou, obývacou izbou, jedálňou a súkromnou záhradou s vírivkou a vonkajším jedálenským kútom. Súčasťou je aj terasa, z ktorej si môžete vychutnať krásny výhľad. Ubytovanie zahŕňa služby komorníka a concierge. Navyše apartmány Garden Villas sa môžu navzájom prepojiť a získať tak viac priestoru. Plocha apartmánu je približne 621 m2 a balkóna cca 413 m2. Paluba 14.

Apartmán Deluxe Owner's apartmán s dvoma balkónmi (S2)
Tieto apartmány Deluxe Owner's sú umiestnené na prove a ubytujú 4 hostí. Zahŕňajú samostatnú spálňu s manželskou posteľou, kúpeľňu s luxusnou vaňou a vírivkou, ďalej vaňu pre hostí, obývací a jedálenský kút. Tiež sú dispozícii služby komorníka a concierge. Plocha týchto apartmánov je približne 83 m2 a balkóna cca 13 m2. Paluba 10.

Apartmán Owner's apartmán s dvoma balkónmi (S3)
Apartmán Owner's Suites s dvoma balkónmi sú vhodné až pre 4 hostí. Majú obývaciu izbu, jedáleň, samostatnú spálňu s manželskou posteľou kráľovskej veľkosti, kúpeľňu s luxusnou vaňou a vírivkou aj minibar. Samozrejmosťou sú služby komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 66 m2 a balkóna cca 13 m2. Paluba 9.

Rodinný Deluxe apartmán s dvoma spálňami a balkónom (S4)
S dostatkom miesta až pre 6 osôb sú tieto apartmány ideálne, ak chcete vziať celú rodinu. Súčasťou je obývacia časť, jedálenský kút, samostatná spálňa s manželskou posteľou, aj samostatná detská spálňa a veľký súkromný balkón. K dispozícii sú služby komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 53 m2 a balkóna cca 7 m2. Paluba 11.

Deluxe Owner's apartmán (S6)
Užite si nádherný výhľad z rozsiahlej okennej steny týchto apartmánov, ktoré zahŕňajú manželskú posteľ kráľovskej veľkosti a lôžka na ubytovanie až ďalších 4 osôb. Ďalej je súčasťou kúpeľňa s luxusnou vaňou a vírivkou, posedenie, jedálenský kút a služby komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 61 m2 - 68 m2. Paluba 12.

Apartmán Penthouse s balkónom (SC)
Tieto štýlové strešné apartmány sú orientované na prove lode. Súčasťou je manželská posteľ, rozkladacia pohovka pre dvoch, pohodlný obývací a jedálenský kút, kde si môžete oddýchnuť alebo si vychutnať jedlo, ktoré vám zaistí váš komorník. Je možné ubytovať až 4 osoby. Plocha apartmánu je približne 37 m2 a plocha balkóna cca 6 m2. Paluba 12.

Apartmán Deluxe Penthouse s veľkým balkónom na prove (SD)
Tieto suity sú vybavené manželskou posteľou, kúpeľňou s luxusnou vaňou a sprchou, obývacím a jedálenským kútom. K dispozícii sú služby komorníka. Je možné ubytovať až 4 osoby. Plocha apartmánu je približne 47 m2 a plocha balkóna cca 12 m2. Paluba 10.

Apartmán Penthouse s veľkým balkónom na prove (SF)
V týchto apartmánoch umiestnených na zadnej časti možno ubytovať až 3 osoby. Súčasťou je spálňa s manželskou posteľou, kúpeľňa s luxusnou vaňou aj sprchou, obývací priestor a jedálenský kút. Nevyhnutnosťou sú služby komorníka a concierge. Niektoré môžu byť pripojené k apartmánu Owner´s. Plocha apartmánu je približne 45 m2 - 54 m2 a plocha balkóna cca 12 m2 - 25 m2. Paluby 9 a 10.

Apartmán Penthouse s veľkým balkónom na zadnej časti (SM)
Súčasťou týchto štýlových apartmánov je spálňa s manželskou posteľou, rozkladacia pohovka pre jednu osobu, kúpeľňa s luxusnou vaňou a sprchou, obývací a jedálenský kút aj súkromný balkón. Navyše sa o Vás bude starať komorník a k dispozícii je služba concierge. Plocha apartmánu je približne 34 m2 - 36 m2 a plocha balkóna cca 8 m2 - 9 m2. Paluby 8 a 10.

Apartmán Penthouse s balkónom na zadnej časti (SN)
Súčasťou týchto štýlových apartmánov je spálňa s manželskou posteľou, rozkladacia pohovka pre jednu osobu, kúpeľňa s luxusnou vaňou a sprchou, obývací a jedálenský kút aj súkromný balkón. Navyše sa o Vás bude starať komorník a k dispozícii je služba concierge. Plocha apartmánu je približne 32 m2 - 34 m2 a plocha balkóna cca 5 m2 - 7 m2. Paluby 8 a 9.

Rodinný apartmán (SP)
V týchto apartmánoch sa ubytuje až 6 hostí. Sú vybavené manželskou posteľou kráľovskej veľkosti, rozkladacou pohovkou pre dve osoby a lôžka na umiestnenie ďalších dvoch hostí. Ďalej je súčasťou posedenia, kúpeľňa s luxusnou vaňou a sprchou. V cene sú služby komorníka a concierge. Tieto apartmány majú okná od podlahy k stropu a sú bez balkóna. Plocha je približne 37 m2 - 45 m2. Paluba 12.

Apartmá Club s balkónom

Apartmán Club s balkónom (MA, MB)
Balkónové apartmány môžu ubytovať až 4 hostí. Majú 2 samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť na manželskú posteľ, a lôžka na prespanie ďalších 2 hostí. Ďalej ponúka posedenie, kúpeľňu s luxusnou vaňou a sprchou aj úžasný výhľad zo súkromného balkóna. Plocha apartmánu je približne 26 m2 a plocha balkóna je cca 5 m2. Paluba 11.

Apartmán Club s balkónom Sail Away (MX)
Táto kategória zaručuje apartmán Club Balcony Suite alebo lepší! Kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením. Je možné ubytovať až 4 osoby.