USA, Mexiko z Tampy na lodi Brilliance of the Seas
Termín: Trasa:
od 397 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 05.11.2020, Št 1. Tampa, USA (nalodenie) --:-- 16:00
2. 06.11.2020, Pi 2. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
3. 07.11.2020, So 3. Cozumel, Mexiko 07:00 18:00
4. 08.11.2020, Ne 4. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
5. 09.11.2020, Po 5. Tampa, USA (vylodenie) 07:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Tampa, USA (nalodenie) / Až na prelome 19. a 20. storočia sa nevýznamná dedinka na západnom pobreží Floridy začala meniť na prosperujúci prístav. Dnes Tampa ponúka zaujímavé múzeá, zábavné parky, prekrásne pláže i jedinečnú gastronómiu. V historickej štvrti Ybor City nahliadnite do doby kubánskych a španielskych tabakových robotníkov, vo floridskom akváriu potom pod hladinu morí celého sveta. Zavítajte do Umeleckého múzea aj na palubu vojnovej lode z obdobia druhej svetovej vojny. Užite si adrenalín v zábavnom parku Busch Gardens, navštívte historický St. Petersburg a jeho starožitníctva a nakoniec len tak relaxujte na 5 kilometrovej pláži Clearwater, jednej z najkrajších na Floride.
  • 3.' '.deň
    program deň za dňom
    3. deň
    Cozumel, Mexiko / Najväčší mexický ostrov Cozumel rozkladajúci sa neďaleko východného pobrežia polostrova Yucatán sa preslávil vďaka svojim nádherným azúrovým plážam a ideálnou pozíciou pre objavovanie mayských pamiatok. V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú pozostatky starovekého mesta Tulum, ktoré je 3. najnavštevovanejšou pamiatkou v krajine či areál San Gervasio, v ktorom sa v minulosti uctieval kult mayskej bohyne plodnosti. Ostrov ponúka aj ďalšie atrakcie ako tradičnú čokoládovňu, pálenicu tequilly, či historické dediny, ktoré približujú život pôvodných mexických obyvateľov.
  • 5.' '.deň
    program deň za dňom
    5. deň
    Tampa, USA (vylodenie) / Až na prelome 19. a 20. storočia sa nevýznamná dedinka na západnom pobreží Floridy začala meniť na prosperujúci prístav. Dnes Tampa ponúka zaujímavé múzeá, zábavné parky, prekrásne pláže i jedinečnú gastronómiu. V historickej štvrti Ybor City nahliadnite do doby kubánskych a španielskych tabakových robotníkov, vo floridskom akváriu potom pod hladinu morí celého sveta. Zavítajte do Umeleckého múzea aj na palubu vojnovej lode z obdobia druhej svetovej vojny. Užite si adrenalín v zábavnom parku Busch Gardens, navštívte historický St. Petersburg a jeho starožitníctva a nakoniec len tak relaxujte na 5 kilometrovej pláži Clearwater, jednej z najkrajších na Floride.