USA, Mexiko z Galvestonu na lodi Adventure of the Seas
Termín: Trasa:
od 647 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 16.11.2020, Po 1. Galveston, USA (nalodenie) --:-- 16:00
2. 17.11.2020, Ut 2. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
3. 18.11.2020, St 3. Cozumel, Mexiko 08:00 17:00
4. 19.11.2020, Št 4. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
5. 20.11.2020, Pi 5. Galveston, USA (vylodenie) 07:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Galveston, USA (nalodenie) / Dvojica ostrovov v Mexickom zálive pri pobreží amerického Texasu je domovom mesta s najširšou zbierkou historických stavieb v Spojených štátoch, kilometrami nádherných piesočnatých pláží aj skvelých múzeí. Prezrite si historickú štvrť Strand a jej nádherné viktoriánske stavby vrátane prepychového Biskupského paláca. Navštívte historické lode z druhej svetovej vojny, jedinečné múzeum na starej ťažobnej veži aj mohutné sklenené pyramídy Moody Gardens . Užite si veľa zábavy na zábavnom móle s horskými dráhami, pri prechádzke štátnym parkom pozorujte vtáky a relaxujte na pekných plážach Galvestonského ostrova.
  • 3.' '.deň
    program deň za dňom
    3. deň
    Cozumel, Mexiko / Najväčší mexický ostrov Cozumel rozkladajúci sa neďaleko východného pobrežia polostrova Yucatán sa preslávil vďaka svojim nádherným azúrovým plážam a ideálnou pozíciou pre objavovanie mayských pamiatok. V dostupnej vzdialenosti sa nachádzajú pozostatky starovekého mesta Tulum, ktoré je 3. najnavštevovanejšou pamiatkou v krajine či areál San Gervasio, v ktorom sa v minulosti uctieval kult mayskej bohyne plodnosti. Ostrov ponúka aj ďalšie atrakcie ako tradičnú čokoládovňu, pálenicu tequilly, či historické dediny, ktoré približujú život pôvodných mexických obyvateľov.
  • 5.' '.deň
    program deň za dňom
    5. deň
    Galveston, USA (vylodenie) / Dvojica ostrovov v Mexickom zálive pri pobreží amerického Texasu je domovom mesta s najširšou zbierkou historických stavieb v Spojených štátoch, kilometrami nádherných piesočnatých pláží aj skvelých múzeí. Prezrite si historickú štvrť Strand a jej nádherné viktoriánske stavby vrátane prepychového Biskupského paláca. Navštívte historické lode z druhej svetovej vojny, jedinečné múzeum na starej ťažobnej veži aj mohutné sklenené pyramídy Moody Gardens . Užite si veľa zábavy na zábavnom móle s horskými dráhami, pri prechádzke štátnym parkom pozorujte vtáky a relaxujte na pekných plážach Galvestonského ostrova.