USA, Bahamy, Haiti z Fort Lauderdale na lodi Independence of the Seas
Termín: Trasa:
od 473 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 28.09.2020, Po 1. Fort Lauderdale, USA (nalodenie) --:-- 16:30
2. 29.09.2020, Ut 2. Cococay, Bahamy 07:00 19:00
3. 30.09.2020, St 3. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
4. 01.10.2020, Št 4. Labadee, Haiti 08:00 18:00
5. 02.10.2020, Pi 5. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
6. 03.10.2020, So 6. Fort Lauderdale, USA (vylodenie) 07:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Fort Lauderdale, USA (nalodenie) / Desiatky ostrovov prepojených kanálmi, vilami, jachtami i piesočné karibské pláže - to je Fort Lauderdale prezývaný „americké Benátky“. Významný prístav a univerzitné centrum láka velké množstvo turistov vďaka svojej uvoľnenej atmosfére a pestrej škále kultúrnych, prírodných i historických zaujímavostí. Z mesta sa ľahko dostanete aj do národného parku Everglades presláveného unikátnymi močiarmi, ktoré sú plné aligátorov. Za návštevu stojí tiež slnečné Miami, moderné floridské multikultúrne letovisko.
  • 2.' '.deň
    program deň za dňom
    2. deň
    Cococay, Bahamy / Na Bahamských ostrovoch sa na jeseň 2019 otvorila destinácia vskutku jedinečná, súkromný ostrov Perfect Day at CocoCay, prvý z radu „Ostrovov perfektného dňa“, ktorý pre svojich hostí nachystala spoločnosť Royal Caribbean International. Relaxujte pri najväčšom sladkovodnom bazéne v Karibiku aj na ostrove Chill Island s krištáľovo čistou vodou a tým najjemnejším bielym pieskom. Užite si adrenalín vo vzrušujúcom vodnom parku s dvoma vežami a 13 (!) šmykľavkami vrátane Daredevil´s Peak, tej najvyššej v Severnej Amerike. Športujte, zorbujte, prejdite sa na zips-line, vyrazte šnorchlovať. Doprajte si osviežujúci koktail aj vynikajúci obed z tých najčerstvejších surovín – na pohodlnom lehátku alebo dokonca v luxusnej kabíne so súkromnou obsluhou.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Labadee, Haiti / Keď Krištof Kolumbus na konci 15. storočia objavil Labadee, bol polostrov na severnom pobreží Haiti len husto zalesneným kusom zeme. Dnes je oblasť súkromným rezortom Royal Caribbean Cruises, ktorej hostia sa tu môžu tešiť na nádherné pláže, adrenalínové zážitky aj pohľad do histórie a kultúry Haiti. Relaxujte na niektorej z radu prekrásnych piesočnatých pláží alebo so šnorchlom objavujte pestrý život koralového útesu pod krištáľovo čistou hladinou. Užite si adrenalínovú jazdu na horskej dráhe a úchvatné výhľady pri zídem na 800metrové zips line. Vyrazte na peší trek so sprievodcom do tradičnej haitskej dediny a na trhovisku s ručne vyrábanými výrobkami nakúpte pekné suveníry.
  • 6.' '.deň
    program deň za dňom
    6. deň
    Fort Lauderdale, USA (vylodenie) / Desiatky ostrovov prepojených kanálmi, vilami, jachtami i piesočné karibské pláže - to je Fort Lauderdale prezývaný „americké Benátky“. Významný prístav a univerzitné centrum láka velké množstvo turistov vďaka svojej uvoľnenej atmosfére a pestrej škále kultúrnych, prírodných i historických zaujímavostí. Z mesta sa ľahko dostanete aj do národného parku Everglades presláveného unikátnymi močiarmi, ktoré sú plné aligátorov. Za návštevu stojí tiež slnečné Miami, moderné floridské multikultúrne letovisko.