Najlepšie ubytovanie je v priestore The Haven v hornej časti lode, kde sú k dispozícii veľmi priestranné kajuty s veľkým balkónom. Izbová služba v apartmáne je dostupná 24 hodín denne, ďalej majú hostia k dispozícii službu "concierge" (asistenta, ktorý sa stará o kompletný program a slúži ako poradca pre akúkoľvek možnú situáciu) a prístup na súkromnú terasu na relaxáciu a opaľovanie.

Ďalšie kategórie ubytovania sú napr. štvorlôžkový apartmán s vlastnými balkónmi, kajuty s balkónom, kajuty s oknom alebo vnútorné kajuty. Každá kategória kajút má svoje prednosti a výhody.

Rodinná vnútorná kajuta (I4)
Jedná sa o cenovo dostupnú rodinnú variantu, kde sú 2 samostatné postele, ktoré sa dajú spojiť v manželskú poste, 3. a 4. lôžko je formou vyklápacích lôžok. Plocha je približne 12 m2 – 25 m2. Paluby 8, 9, 10 a 11.

Vnútorná kajuta (IA, IB, IF)
Tieto kajuty zahŕňajú 2 samostatné postele, ktoré sa dajú spojiť do manželskej postele. Je možné ubytovať až 4 osoby. Plocha je približne 12 m2 - 25 m2. Paluby 4, 5, 8, 9, 10 a 11.

Vnútorná kajuta Sail Away (IX)
Táto kategória zaručuje vnútornú kajutu alebo aj lepšiu! Vaša kajuta môže byť na ktorejkoľvek palube a môže byť pridelená od času rezervácie až jeden deň pred nalodením.

Rodinná kajuta s oknom (O4)
Do týchto kajút sa pohodlne zmestia až štyria hostia, takže sú ideálne pre rodiny. Z veľkého okna si užijete úžasný výhľad. Súčasťou sú dve samostatné postele, ktoré je možné spojiť do jednej manželskej postele, ďalej sú k dispozícii ďalšie dve lôžka. Samozrejmosťou je izbová služba a ďalšie vybavenie. Niektoré kajuty sa môžu spojiť, čo je skvelá voľba, keď cestujete so širšou rodinou alebo priateľmi. Plocha je približne 14 m2. Paluby 5 a 8.

Kajuta s obrazovým oknom (OA, OB)
Tieto kajuty pojmú až troch hostí. Dve samostatné lôžka je možné spojiť na manželskú posteľ. K dispozícii je izbová služba. Niektoré kajuty sa môžu spojiť. Plocha je približne 12 m2 - 14 m2. Paluby 5 a 8.

Kajuta s oknom (OF)
V týchto typoch kajút sa môžu ubytovať až štyria hostia. Zahŕňa dve samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť v manželskú posteľ. Niektoré kajuty je možné tiež prepojiť. Plocha je približne 13 m2 – 14 m2. Paluby 4 a 5.

Kajuta s oknom s obmedzeným výhľadom (OK)
Tieto kajuty s výhľadom na oceán môžu ubytovať až štyroch hostí a majú buď obrazové okno alebo okienko s obmedzeným výhľadom Dve samostatné lôžka, je možné spojiť na manželskú posteľ. Plocha je približne 14 m2 – 17 m2. Paluba 8.

Kajuta s oknom Sail Away (OX)
Táto kategória zaručuje kajutu Oceanview alebo lepší! Vezmite prosím na vedomie, že výhľad môže byť úplne zakrytý alebo čiastočne zakrytý. Vaša kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.

Kajuta s balkónom na zadnej časti (B1)
Tieto kajuty sú umiestnené na zadnej časti lode, aby hostia mali nádherný výhľad zo svojho súkromného balkóna. Zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ. Je možné ubytovať až 4 osoby. Plocha kajút je približne 19 m2 a plocha balkóna 3 m2. Paluby 8, 9 a 10.

Rodinná kajuta s balkónom (B4)
Ideálne ubytovanie pre rodiny. Súčasťou sú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, 3. a 4. lôžko je formou vyklápacieho lôžka a rozkladacej pohovky. Plocha kajút je približne 19 m2 a plocha balkóna je cca 3 m2. Paluby 8, 9 a 10.

Kajuta s balkónom (BF, BA)
Súčasťou sú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ. Je možné ubytovať až 4 osoby. Niektoré kajuty môžu byť pripojené s inými. Plocha kajút je približne 18 m2 - 26 m2 a plocha balkóna 3 m2 - 5 m2. Paluby 8, 9 a 10.

Kajuta s balkónom Sail Away (BX)
Táto kategória zaručuje kajutu s balkónom alebo lepšie! Upozorňujeme, že výhľad z balkóna môže byť úplne alebo čiastočne obmedzený. Kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.

The Haven

The Haven Villa so záhradou a troma spálňami (H1)
Tieto úžasné vily disponujú tromi oddelenými spálňami, každá s manželskou posteľou a luxusnou vaňou. Ďalej je súčasťou obývacia izba, jedáleň a súkromná záhrada. Hostia majú tiež prístup do privátneho nádvoria v The Haven. K dispozícii sú služby komorníka a concierge. Možno ubytovať až 8 osôb. Plocha apartmánu je približne 395 m2 a plocha balkóna cca 155 m2. Paluba 14.

The Haven Deluxe Owner's apartmán s veľkým balkónom (H2)
Súčasťou týchto apartmánov je obývacia izba, jedáleň, manželská posteľ kráľovskej veľkosti, kúpeľňa s luxusnou vaňou či presklené dvere na priestranný balkón. Ubytovanie zahŕňa služby komorníka a concierge a prístup do privátneho nádvoria v The Haven. Je možné ubytovať až 4 osoby. Plocha apartmánu je približne 111 m2 a plocha balkóna cca 52 m2. Paluba 15.

The Haven Deluxe Owner's apartmán s balkónom (H3)
Doprajte si pohodlie a luxus v týchto apartmánoch s oddelenou spálňou s manželskou posteľou kráľovskej veľkosti, rozkladacou pohovkou pre dvoch, obývacou izbou, jedálňou, luxusnou vaňou so samostatným sprchovacím kútom a kúpeľňou pre hostí. Je zaručený nádherný výhľad z dvoch súkromných balkónov a prístup do súkromného nádvoria v The Haven. K dispozícii je služba komorníka a concierge. Tieto apartmány je možné pripojiť k penthouse a rozšíriť tak ubytovacie možnosti. Plocha apartmánu je približne 76 m2 a plocha balkóna cca 14 m2. Paluba 10.

The Haven Owner's apartmán s veľkým balkónom (H4)
Táto Owner's Suites zahŕňajú oddelenú spálňu s manželskou posteľou, obývaciu izbu, jedáleň a luxusnú vaňu so samostatným sprchovacím kútom. Súkromné balkóny ponúkajú neuveriteľný výhľad. Je možné ubytovať až 4 osoby, ktoré majú prístup do súkromného nádvoria v The Haven, a samozrejmosťou sú služby komorníka a concierge. Navyše sa môžu tieto apartmány pripojiť k apartmánu penthouse a rozšíriť tak viac obytný priestor. Plocha apartmánu je približne 73 m2 a plocha balkóna cca 23 m2. Paluba 9.

The Haven rodinná Villa s dvoma spálňami a balkónom (H6)
Až šesť osôb si môže užiť ubytovanie v týchto vilách, ktoré sú perfektné, pokiaľ chcete vziať so sebou deti. Majú jednu spálňu s manželskou posteľou, luxusnou vaňou aj sprchovacím kútom a tiež samostatnú detskú spálňu. Väčšina z nich má obývaciu časť, jedálenský kút a vlastný balkón. Hostia majú prístup do súkromného nádvoria v The Haven a je im k dispozícii komorník a concierge. Plocha je približne 53 m2 a plocha balkóna cca 7 m2. Paluba 14.

The Haven Courtyard Penthouse s balkónom (HF)
Súčasťou je spálňa s manželskou posteľou, ďalšie lôžko pre tretiu osobu, obývaciu časť, jedálenský kút, luxusná vaňa, sprcha a súkromný balkón. Ubytovanie zahŕňa prístup na privátne nádvorie v The Haven, služby komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 40 m2 a balkóna cca 5 m2. Paluba 14.

Apartmá

Rodinný Deluxe apartmán s dvoma spálňami a balkónom (S4)
Ideálne ubytovanie pre celú rodinu. V týchto luxusných apartmánoch, ktoré zahŕňajú spálňu s manželskou posteľou a samostatnú detskú spálňu, sa môže ubytovať až šesť hostí. Súčasťou je ďalej obývacia časť, jedálenský kút, luxusná vaňa so samostatným sprchovacím kútom a súkromný balkón. K dispozícii sú služby komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 50 m2 a balkóna cca 5 m2. Paluba 11.

Apartmán Deluxe Penthouse s veľkým balkónom na prove (SD)
V daných apartmánoch umiestnených na prove je možné ubytovať až 4 osoby. Disponujú manželskou posteľou, obývacou časťou, jedálenským kútom, luxusnou vaňou aj sprchou a veľkým súkromným balkónom. Ubytovanie zahŕňa služby komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 46 m2 a balkóna cca 13 m2. Paluba 10.

Apartmán Penthouse s veľkým balkónom na prove  (SF)
Ohromujúci výhľad z veľkého súkromného balkóna ponúka tento luxusný apartmán umiestnený na prove. Súčasťou je manželská posteľ, luxusná vaňa, obývacia a jedálenský kút. Samozrejmosťou sú služby komorníka a concierge. Je možné ubytovať až 3 osoby. Niektoré je možné pripojiť k Owner's Suite, čo je luxusná možnosť, ak cestujete s rodinou alebo priateľmi. Plocha apartmánu je približne 45 m2 - 53 m2 a balkóna cca 19 m2 - 26 m2. Paluby 9 a 10.

Apartmán Penthouse s veľkým balkónom na zadnej časti (SM)
Možno ubytovať až 3 osoby. Tieto apartmány majú spálňu s manželskou posteľou, luxusnú vaňu aj sprchu, obývaciu izbu, jedálenský kút a veľký súkromný balkón orientovaný na zadok. Ďalej ponúka služby komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 34 m2 - 35 m2 a balkóna cca 8 m2 - 9 m2. Paluba 10.

Apartmán Penthouse s balkónom na zadnej časti (SN)
Apartmány zahŕňajú manželskú posteľ, rozkladaciu pohovku, posedenie, luxusnú vaňu so sprchou a niektoré majú obývací a jedálenský kút. Vo vybraných apartmánoch je k dispozícii komorník a concierge. Plocha apartmánu je približne 31 m2 - 32 m2 a balkóna cca 5 m2 - 6 m2. Paluby 8 a 9.

Apartmá Club Balcony Suite

Apartmán Club s balkónom na zadnej časti  (M1)
V týchto apartmánoch sa môžu ubytovať až štyria hostia, takže sú ideálne pre rodiny s deťmi. Majú dve samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť v jednu manželskú posteľ, ďalej posedenie a luxusnú vaňu so sprchou. Vzhľadom na to, že sa jedná o apartmán orientovaný na zadnej časti lode, je výhľad z balkóna naozaj úžasný. Niektoré apartmány sa môžu prepojiť. Plocha apartmánu je približne 25 m2 - 38 m2 a balkóna cca 5 m2 - 7 m2. Paluba 11.

Apartmán Club s balkónom (MA, MB)
Súčasťou je súkromný balkón, obývacia časť, luxusná vaňa so sprchou, dve samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť v jednu manželskú posteľ a ďalšie možnosti lôžok. Je možné ubytovať až 4 osoby. Niektoré apartmány sa navyše môžu prepojiť. Plocha apartmánu je približne 25 m2 - 26 m2 a plocha balkóna je cca 5 m2. Paluba 11.

Apartmán Club s balkónom Sail Away (MX)
Táto kategória zaručuje apartmán Club Balcony Suite alebo lepší! Kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.