Ubytování je rozděleno do několika kategorií. K dispozici jsou apartmány, kajuty s vlastním balkónem, kajuty s výhledem na moře a vnitřní kajuty.

Plocha vnútorných kajút je 12 - 13 m2. Dvojlôžko môže byť prerobené na dve samostatné postele (na vyžiadanie). Niektoré kajuty majú 3. alebo aj 4. lôžko formou vyklápacieho lôžka. V kajute je relaxačné kreslo, priestranná skriňa, kúpeľňa so sprchou a toaletný kút s fénom. Samozrejmosťou je klimatizácia, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), interaktívna TV, telefón, minibar a trezor.

Trieda Fantastica (IM2, IM1):
IM2 - paluby 9, 10 - plocha 13 m2
IM1 - paluby 7, 8 - plocha 12-13 m2

Trieda Bella (IB):
Kajuty triedy Bella sú garantované tzn. že nie je možné určiť konkrétne umiestnenie, číslo kajuty určí lodná spoločnosť, tá garantuje rovnaký alebo vyšší typ kajuty.

Plocha kajút s oknom je približne 12 - 22 m2. Dvojlôžko môže byť prerobené na dve samostatné postele (na vyžiadanie). Niektoré kajuty majú 3. alebo aj 4. lôžko formou vyklápacieho lôžka alebo rozkladacej pohovky. V kajute je relaxačné kreslo, priestranná skriňa, kúpeľňa so sprchou a toaletný kút s fénom. Samozrejmosťou je klimatizácia, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), interaktívna TV, telefón, minibar a trezor.

Trieda Fantastica (OL1, OM2, OM1, OO):
OL1 - paluba 9 - plocha 22 m2
OM2 - paluby 9 a 10 - plocha 13 m2
OM1 - paluby 7 a 8 - plocha 12-13 m2
OO - paluba 7 - plocha 12-13 m- kajuty s obmedzeným výhľadom

Trieda Bella (OB):
Kajuty triedy Bella sú garantované tzn. že nie je možné určiť konkrétne umiestnenie, číslo kajuty určí lodná spoločnosť, tá garantuje rovnaký alebo vyšší typ kajuty. Väčšina kajút s oknom na 7. palube má obmedzený výhľad.

Kajuty s plochou 13 m2 so súkromným balkónom s plochou približne 3 m2. Dvojlôžko môže byť prerobené na dve samostatné postele (na vyžiadanie), niektoré kajuty majú 3. lôžko formou vyklápacieho lôžka. V kajute je priestranná skriňa, kúpeľňa so sprchou a toaletný kút s fénom. Samozrejmosťou je klimatizácia, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), interaktívna TV, telefón, minibar a trezor.

Trieda Fantastica (BM1):
BM1 - paluby 9 a 10 - plocha 13 m2, balkón 3 m2

Trieda Bella (BB):
Kajuty triedy Bella sú garantované tzn. že nie je možné určiť konkrétne umiestnenie, číslo kajuty určí lodná spoločnosť, tá garantuje rovnaký alebo vyšší typ kajuty.

Apartmány majú plochu 23 m2 a súkromný balkón s plochou 5 m2. Dvojlôžko môže byť prerobené na dve samostatné postele (na vyžiadanie) a 3. alebo aj 4. lôžko je dostupné vo forme rozkladacej pohovky alebo dvojpohovky. V kajute je priestranná skriňa, kúpeľňa s vaňou a toaletný kút s fénom. Samozrejmosťou je klimatizácia, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), interaktívna TV, telefón, minibar a trezor.

Trieda Aurea (SR2, SR1):
SR2 - paluba 12 - plocha 23 m2, balkón 5 m2
SR1 - paluba 10 - plocha 23 m2, balkón 5 m2