Singapur, Thajsko, Kambodža na lodi Costa Fortuna
Termín: Trasa:
od 13 010 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 23.01.2021, So 1. Singapur, Singapur (nalodenie) --:-- 20:00
2. 24.01.2021, Ne 2. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
3. 25.01.2021, Po 3. Ko Samui, Thailand, Thajsko 07:00 18:00
4. 26.01.2021, Ut 4. Laem Chabang (Bangkok), Thajsko 07:00 --:--
5. 27.01.2021, St 5. Laem Chabang (Bangkok), Thajsko --:-- 18:00
6. 28.01.2021, Št 6. Sihanoukville, Cambodia, Kambodža 09:00 18:00
7. 29.01.2021, Pi 7. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
8. 30.01.2021, So 8. Singapur, Singapur (vylodenie) 08:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Singapur, Singapur (nalodenie) / Samostatný mestský štát bol vo svojej modernej podobe založený v roku 1819 a už o päť rokov neskôr plne patril Británii. Tak tomu, s výnimkou krátkeho obdobia počas druhej svetovej vojny bolo až do roku 1963, kedy získal nezávislosť. Dnes jeden z najhustejšie osídlených štátov sveta navštívi 15 miliónov turistov ročne. Prejdite sa prekrásnymi záhradami na pobreží, zvezte sa na obrovskom ruskom kolese a kochajte sa nádhernými výhľadmi. Navštívte čínsku štvrť, Malú Indiu aj arabskú časť Singapuru a zažite jeho multikultúrnu atmosféru. Nakúpte na Bugis Street s viac ako 800 obchodmi a nenechajte si ujsť ani ostrov Sentosa.
  • 3.' '.deň
    program deň za dňom
    3. deň
    Ko Samui, Thailand, Thajsko / Až do konca 20. storočia bol ostrov v Thajskom zálive len izolovanou komunitou s minimálnym spojením s pevninou. Dnes je druhý najväčší ostrov Thajska stále obľúbenejšou turistickou destináciou, lákajúcou na svoje prekrásne pláže, nádhernú prírodu i náboženskú architektúru. Nechajte sa okúzliť majestátnou zlatou sochou Budhu v chráme Wat Phra Yai aj kúzelnými východmi slnka na pláži Lamai. Prezrite si zaujímavú dvojicu skál Hin Ta a Hin Yai aj mohutných obyvateľov Slonieho útulku. Osviežte sa pod kaskádami vodopádu Na Muang a potom už vyrazte na prieskum koralového útesu ostrova Ko Tao alebo prírodných krás Morského národného parku Ang Thongh.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Laem Chabang (Bangkok), Thajsko / Jedna z top svetových turistických destinácií nebola založená skôr ako v roku 1782, od tej doby však už len rástla. Dnes Bangkok, kvôli svojim kanálom často prezývaný "Benátky východu", pritiahne vyše 20 miliónov turistov ročne. Navštívte prekrásny Veľký palác, jedno z najposvätnejších miest Thajska. V chráme Wat Pho obdivujte obrovskú sochu ležiaceho Budhu a v drevenom dome Jima Thompsona tradičnú thajskú architektúru. Nakúpte na najväčšom thajskom trhu, prejdite sa po populárnej ulici Khao San a od ruchu veľkomesta si odpočiňte na nádherných plážach Pattayi.
  • 5.' '.deň
    program deň za dňom
    5. deň
    Laem Chabang (Bangkok), Thajsko / Jedna z top svetových turistických destinácií nebola založená skôr ako v roku 1782, od tej doby však už len rástla. Dnes Bangkok, kvôli svojim kanálom často prezývaný "Benátky východu", pritiahne vyše 20 miliónov turistov ročne. Navštívte prekrásny Veľký palác, jedno z najposvätnejších miest Thajska. V chráme Wat Pho obdivujte obrovskú sochu ležiaceho Budhu a v drevenom dome Jima Thompsona tradičnú thajskú architektúru. Nakúpte na najväčšom thajskom trhu, prejdite sa po populárnej ulici Khao San a od ruchu veľkomesta si odpočiňte na nádherných plážach Pattayi.
  • 6.' '.deň
    program deň za dňom
    6. deň
    Sihanoukville, Cambodia, Kambodža / Pred rokom 1955 len bezvýznamné mestečko známe ako Kampong Som začalo naberať na dôležitosti po tom, čo tu bol vybudovaný prvý a jediný hlbokomorský prístav v Kambodži. Za vlády Červených Khmérov v rokoch 1975-79 sa jeho rozvoj zastavil, od konca 20. storočia ho ale vyhľadáva z roka na rok viac turistov. Relaxujte na niektorej z nekonečne dlhých bielych piesočnatých pláží. Prezrite si chrám Wat Okrem s nespočetným množstvom sôch Budhu a kochajte sa prekrásnymi výhľadmi od chrámu Wat Leu. Schlaďte sa v neďalekom vodopáde Kbal Chhay, pretiahnite si nohy pri prechádzke džungľou Národného parku Ream a nakoniec vyrazte na niektorý z čarovných ostrovov.
  • 8.' '.deň
    program deň za dňom
    8. deň
    Singapur, Singapur (vylodenie) / Samostatný mestský štát bol vo svojej modernej podobe založený v roku 1819 a už o päť rokov neskôr plne patril Británii. Tak tomu, s výnimkou krátkeho obdobia počas druhej svetovej vojny bolo až do roku 1963, kedy získal nezávislosť. Dnes jeden z najhustejšie osídlených štátov sveta navštívi 15 miliónov turistov ročne. Prejdite sa prekrásnymi záhradami na pobreží, zvezte sa na obrovskom ruskom kolese a kochajte sa nádhernými výhľadmi. Navštívte čínsku štvrť, Malú Indiu aj arabskú časť Singapuru a zažite jeho multikultúrnu atmosféru. Nakúpte na Bugis Street s viac ako 800 obchodmi a nenechajte si ujsť ani ostrov Sentosa.

Ceny pre termín 23.01.2021 - 30.01.2021, 7 nocí

Varianty plavby:
My Cruise My Cruise Premium My Cruise
Kajuta vnútorná        
cena za 1. a 2. dospelú osobu 13 010 €/os. 17 970 €/os.
Kajuta s oknom        
cena za 1. a 2. dospelú osobu 18 230 €/os. 20 840 €/os.
       
cena za 1. a 2. dospelú osobu 22 920 €/os.
Kajuta s balkónom        
cena za 1. a 2. dospelú osobu 22 140 €/os. 27 880 €/os.
Apartmán Duplex        
cena za 1. a 2. dospelú osobu 31 270 €/os.
Cena zahŕňa
  Plavba:
  • Ubytovanie v kajute vybranej kategórie. Kajuty sú vybavené samostatným sociálnym zariadením, klimatizáciou, TV, minibarom, šatňou, kozmetickým stolíkom, sušičom vlasov, trezorom a telefónom. Prístavné poplatky, portierske služby pri nalodení a vylodení, denný upratovací servis a výhody Vami zvolenej triedy ubytovania.
  Strava na palube:
  • Plná penzia - raňajky, obedy a večere v servírovanej, či bufetovej reštaurácii.
  • Nápoje v bufetovej reštaurácii: voda, káva, čaj, a to k raňajkám a poobednému občerstveniu. K obedu a večeri iba voda.
  Zábava na palube:
  • Voľné využitie verejných priestorov, ako užívanie bazénu, víriviek, fitness centra a iných športovo-rekreačných zariadení, bezplatné zapožičanie plážových osušiek, účasť na všetkých akciách usporiadaných na palube – animačné programy pre deti aj dospelých, detský klub (pre všetky vekové kategórie), večerné predstavenia v divadle, živá hudba, lekcie tanca a pod.
  Poistenie proti úpadku
  • Poistenie CK PT Tours International proti úpadku v poisťovni Generali.
Cena nezahŕňa
  • Služby slovenského sprievodcu, či delegáta.
  • Dopravu do/z prístavu vyplávania, prípadné transfery. V prípade záujmu a vhodného spojenia môžeme zabezpečiť.
  • Nápoje, ktoré nie sú zahrnuté v cene. Možnosť doobjednania nápojových balíčkov. Orientačný nápojový lístok.
  • Nadštandardné služby - práčovňa, fotograf, internet, salón krásy, lekárske služby na lodi a pod. Možnosť doobjednania fotografických, internetových a spa balíčkov.
  • Fakultatívne výlety v navštívených prístavoch. Lodná spoločnosť má širokú ponuku výletov v každom prístave, na vyžiadanie pošleme prehľad. Výlety sú v týchto jazykoch: anglický, španielsky, taliansky, francúzsky, nemecký. Na plavbách so slovenským delegátom sa konajú  výlety v slovenčine.
  • Stravu mimo lode.
  • Sprepitné pre obsluhu na lodi: pre osoby od 15 rokov: 11€/osoba/noc, od 4 do 14,99 rokov vrátane:5,5 €/osoba/noc.
  • Cestovné a zdravotné poistenie. Na vyžiadanie zaobstaráme.
  • Vízum, v prípade, že je požadované. TU si môžete preveriť, či sú na tejto trase potrebné víza.
Upozornenie
  • Ceny sú pohyblivé a uvedená cena je iba orientačná. Aktuálna cena bude určená v momente nezáväznej rezervácie.
  • Pre účasť na plavbe je nutné mať platný cestovný pas minimálne 6 mesiacov po ukončení plavby. Pre plavby z USA pas musí byť biometrický. Občania EÚ, ktorí sa zúčastnia plavieb s destináciami výhradne v Schengenskom priestore, môžu cestovať aj s občianskym preukazom.
  • Pokiaľ máte akékoľvek zdravotné obmedzenia, cestujete s dojčatami alebo ste tehotná, TU si prosíme overte, že je pre Vás plavba vhodná a môžete ju absolvovať.
  • Pokiaľ cestujete s maloletými deťmi, máte odlišné priezvisko alebo necestujú obaja rodičia/zákonní zástupcovia, prosíme overte si u nás podmienky účasti.
  • Nalodenie (check-in) prvý deň plavby sa uzatvára niekoľko hodín vopred, najneskôr však 120 minút. Čas check-in bude upresnený s palubnými lístkami. Odporúčame sa do prístavu dostaviť s dostatočným predstihom, v prípade vlastnej leteckej dopravy o deň skôr.
  • Cestujúci je sám zodpovedný za dodržanie vstupných podmienok do všetkých navštívených krajín. Podmienky sa môžu kedykoľvek zmeniť.
  • Pre vstup na územie Kambodže je požadované vízum. Vízum je potrebné mať zabezpečené vopred a jeho cena je cca 35 eur/ osoba. Niektoré lodné spoločnosti poskytujú víza pre svojich klientov. Prosíme, kontaktujte nás pre viac informácií.
  • Tieto kajuty s oknom majú celkom obmedzený výhľad: 6201-6206, 7201-7206, 9201-9203, 1001-1004.
Triedy plavby
Trieda: My Cruise

V triede My Cruise, ktorá je dostupná v kajutách vnútorných, s oknom a s balkónom, budete mať naviac tiieto výhody:

  • Možnosť výberu umiestnenia kajuty pri rezervácii (podľa dostupnosti).
  • Voľba času večere (výber z dvoch časov), podľa dostupnosti.
  • Body do CostaClubu - možnosť získať až 350 bodov za každý deň plavby.
  • My Cruise Premium: kajuty s lepším umiestnením.
Trieda: All Inclusive

V triede All Inclusive, ktorá je dostupná v kajutách vnútorných, s oknom a s balkónom, budete mať tieto výhody navyše:

  • Možnosť výberu umiestnenia kajuty pri rezervácii (podľa dostupnosti).
  • Možnosť výberu medzi prvým a druhým časom večere.
  • Nápojový balíček „MyDrinks“: Neobmedzená konzumácia vybraných rozlievaných vín (šumivé, biele, červené, ružové), čapovaných pív, kávy, vody a nealkoholických nápojov a širokého výberu miešaných nápojov, aperitívov a liehovín. Pre osoby mladšie ako 18 rokov možnosť výberu z rôznych druhov limonád, džúsov a výbornej horúcej čokolády.
  • Zľava až 10% na ďalšiu plavbu pre členov Costa Clubu. Platí pre plavby s uskutočnením do 1 roka a na kategórie kajuty balkón či apartmán.
  • Body do CostaClubu - možnosť získať až 350 bodov za každý deň plavby.

V prípade záujmu Vám radi zašleme ceny tejto triedy.

Trieda: Deluxe

V triede Deluxe, ktorá je dostupná v apartmánoch, budete mať naviac tieto výhody: 

  • Ubytovanie v priestornom apartmáne s exkluzívnym vybavením a príslušenstvom, vrátane župana, kúpeľnej obuvi a výberu vankúšov.
  • Možnosť výberu umiestnenia apartmánu pri rezervácii (podľa dostupnosti).
  • Exkluzívne služby komorníka 24 hodín denne.
  • Prednostné nalodenie a vylodenie (iba na začiatku a konci plavby).
  • Fľaša šumivého vína na privítanie.
  • Kúpeľný balíček, zahŕňajúci jeden vstup do termálnych zón.
  • Súkromná reštaurácia určená výlučne pre cestujúcich v triede Deluxe - iba na niektorých lodiach.
  • Nápojový balíček „My Drinks Plus“: Neobmedzená konzumácia všetkých rozlievaných nápojov do ceny 9€, vrátane najlepších značiek alkoholu a šampanského. Pre osoby mladšie ako 18 rokov je možnosť výberu z rôznych druhov limonád, smoothies, džúsov a lahodnej horúcej čokolády.
  • Špeciálne zľavy na exkurzie – čím viace exkurzií rezervujete, tím väčšiu zľavu získate (pri rezervácii aspoň jednej exkurzie pred odjazdom).