Singapur, Malajzia zo Singapuru na lodi Voyager of the Seas
Termín: Trasa:
od 393 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 05.06.2020, Pi 1. Singapur, Singapur (nalodenie) --:-- 16:30
2. 06.06.2020, So 2. Georgetown (Penang), Malajzia 14:30 22:00
3. 07.06.2020, Ne 3. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
4. 08.06.2020, Po 4. Singapur, Singapur (vylodenie) 07:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Singapur, Singapur (nalodenie) / Samostatný mestský štát bol vo svojej modernej podobe založený v roku 1819 a už o päť rokov neskôr plne patril Británii. Tak tomu, s výnimkou krátkeho obdobia počas druhej svetovej vojny bolo až do roku 1963, kedy získal nezávislosť. Dnes jeden z najhustejšie osídlených štátov sveta navštívi 15 miliónov turistov ročne. Prejdite sa prekrásnymi záhradami na pobreží, zvezte sa na obrovskom ruskom kolese a kochajte sa nádhernými výhľadmi. Navštívte čínsku štvrť, Malú Indiu aj arabskú časť Singapuru a zažite jeho multikultúrnu atmosféru. Nakúpte na Bugis Street s viac ako 800 obchodmi a nenechajte si ujsť ani ostrov Sentosa.
  • 2.' '.deň
    program deň za dňom
    2. deň
    Georgetown (Penang), Malajzia / V druhej polovici 18. storočia sa dnes jedna z najobľúbenejších turistických destinácií Malajzia stala prvou britskou pevnosťou juhovýchodnej Ázie. Bezpečný prístav medzi Malajziou a Sumatrou, po stovky rokov využívaný ázijskými i európskymi obchodníkmi, ponúka zaujímavú zmes architektúry, jedinečné pouličné umenie i vynikajúcu gastronómiu. Prejdite sa uličkami historického centra, zapísaného do Zoznamu UNESCO, aj po niektorom z čínskych rodových mól, lemovaných domami na drevených koloch. Obdivujte prekrásny budhistický chrám Kek Lok Si aj úchvatné výhľady z hory Penang a ochutnávajte, čo vám hrdlo ráči.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Singapur, Singapur (vylodenie) / Samostatný mestský štát bol vo svojej modernej podobe založený v roku 1819 a už o päť rokov neskôr plne patril Británii. Tak tomu, s výnimkou krátkeho obdobia počas druhej svetovej vojny bolo až do roku 1963, kedy získal nezávislosť. Dnes jeden z najhustejšie osídlených štátov sveta navštívi 15 miliónov turistov ročne. Prejdite sa prekrásnymi záhradami na pobreží, zvezte sa na obrovskom ruskom kolese a kochajte sa nádhernými výhľadmi. Navštívte čínsku štvrť, Malú Indiu aj arabskú časť Singapuru a zažite jeho multikultúrnu atmosféru. Nakúpte na Bugis Street s viac ako 800 obchodmi a nenechajte si ujsť ani ostrov Sentosa.