Celebrity Constellation ponúka rad rôznych kategórií kajút tak, aby vyhovovali všetkým cestujúcim. Kajuty sú v kategóriách od vnútorných, až po rozľahlé apartmány. Približne 60% všetkých kajút disponuje balkónmi.

Štýlovo navrhnuté vnútorné kajuty disponujú veľkým obytným priestorom vrátane posedenia a TV s plochou obrazovkou, väčšími kúpeľňami a aj úložným priestorom. Okrem veľkej manželskej postele majú niektoré kajuty aj rozkladaciu pohovku alebo aj 2 horné lôžka, preto je možné ubytovať až 5 osôb. Vedľa klasických vnútorných kajút sú na palube k dispozícii kajuty Prime.

Kategórie:

  • I1, Vnútorné kajuty Prime, paluby: 6, 7, 8, 9, 11 - plocha cca 16 m2
  • I2, Vnútorné kajuty, paluby: 2, 3 - plocha cca 16 m2

Kajuty s výhľadom na oceán ponúka väčšie obytné priestory a úchvatné výhľady na scenériu, ktorá sa denne mení. Niektoré kajuty majú okrem veľkej manželskej postele aj rozkladaciu pohovku alebo aj dve horné lôžka, preto je možné ubytovať až 5 osôb. Vedľa klasických kajút s výhľadom sú na palube k dispozícii Deluxe kajuty s výhľadom, ktoré patria medzi tie väčšie.

Kategórie:

  • O1, Kajuty Prime s výhľadom, paluby: 2, 3, 6, 7 - plocha cca 16 m2
  • O2, Kajuty s výhľadom, paluby: 2, 3 - plocha cca 16 m2
  • D0, Kajuty Deluxe s výhľadom, paluby: 6, 7, 8, 9 - plocha cca 35 m2

Užite si nádhernú prírodu a ohromujúce výhľady na oceán zo svojej vlastnej súkromnej verandy. Vďaka najmodernejším technológiám si môžete nastaviť takmer každý prvok v kajute. Niektoré kajuty majú k manželskej posteli aj rozkladaciu pohovku alebo aj jedno aj dve horné lôžka.

Môžete si vybrať vedľa klasických kajút s verandou i Sunset Veranda s najväčšou verandou z tohto radu, alebo luxusná kajuta Ultra Deluxe s verandou. Niektoré kajuty sú vzájomne prepojiteľné.

Kajuty triedy Concierge spájajú luxus s množstvom služieb a vybavenia, od exkluzívneho obeda, cez destinačný seminár a oddaného concierge - asistenta, ktorý je vždy len pár krokov od vašej kajuty, aby vám pomohol s čímkoľvek, čo potrebujete.

Kajuty triedy AquaClass sú inspiratívnejšie ako inokedy. K dispozícii je hosťom priestranná súkromná veranda, kašmírová posteľná bielizeň s matracom kráľovskej veľkosti, masážnu sprchu a bezplatné lekcie fitness. Navyše majú neobmedzený prístup do Perzskej záhrady, bezplatné stravovanie v reštaurácii Blu a osobného kúpeľného concierge.

Kategórie:

  • V1, Kajuta Prime s verandou, paluby: 7, 9 - plocha kajuty cca 16 m2, verandy cca 3,5 m2
  • V2, Kajuta s verandou, paluby: 6, 7, 8 - plocha kajuty cca 16 m2, verandy cca 3,5 m2
  • V3, Kajuta s verandou s obmedzeným výhľadom, paluby: 7, 8, 9 - plocha kajuty cca 16 m2, verandy cca 3,5 m2
  • DV, Kajuta Deluxe s verandou, paluby: 6, 7, 8, 9 - plocha kajuty cca 16 m2, verandy cca 3,5 m2
  • UV, Kajuta Ultra Deluxe s verandou, paluby: 7, 8, 9 - plocha kajuty cca 25 m2, verandy cca 4 m2
  • UC, Kajuta Ultra Deluxe Concierge Class, paluba: 6 - plocha kajuty cca 18 m2, verandy cca 4 m2
  • SV, Kajuta Sunset Veranda, paluby: 7, 8, 9 - plocha kajuty cca 18 m2, verandy cca 8 m2
  • C1, Kajuta Prime Concierge Class, paluby: 7, 8, 9 - plocha kajuty cca 18 m2, verandy cca 4 m2
  • C2, Kajuta Concierge Class, paluby: 7, 8, 9 - plocha kajuty cca 20 m2, verandy cca 4 m2
  • A1, Kajuta Prime AquaClass, paluby: 9, 11 - plocha kajuty cca 18 m2, verandy cca 4 m2

Vitajte v The Retreat®, najvyššom luxusnom zážitku, a to iba na Celebrity. Retreat je jedinečný zážitok z dovolenky, ktorý zahŕňa úžasné apartmány, súkromnú reštauráciu Luminae aj exkluzívny salónik, ktoré konkurujú akémukoľvek špičkovému rezortu.

Ubytovaniem v apartmánoch na Celebrity Constellation budete príjemne prekvapení každým premysleným detailom. Nájdete tam všetko, čo potrebujete na relaxáciu v úplnom pohodlí, a to od prémiového nábytku, exkluzívnych obliečok eXhale® s luxusným matracom Cashmere, až po kúpeľňové vybavenie tej najvyššej kvality, aby Vás zahalilo do luxusu od hlavy až po päty. V niektorých apartmánoch je okrem veľkej manželskej postele aj rozkladacia pohovka. Súčasťou je aj ponuka prémiových nápojov a prístup k prémiovej Wi-Fi.

Z apartmánu si môžete vybrať Penthouse Suite, kde si oddýchnete v maximálnom luxuse na svojej súkromnej verande, Royal Suite, ponúkajúci štýl a pohodlie s oddeleným obývacím, jedálenským a spacím priestorom, alebo Celebrity Suite so službami súkromného komorníka, pri apartmáne Sky Suite sa nechajte privítať fliaš sektu, k dispozícii sú aj bezbariérové apartmány Sky Suites a výber možností zakončuje Aqua Sky Suite, kombinujúca triedu AquaClass inšpirovanú pohodou s exkluzívnymi priestormi, službami a vybavením The Retreat®, všetky prvky inšpirované kúpeľmi sú premyslene naplnené, vrátane ekologických jogu, fitness vybavenie a každodenného servisu balenej vody.

Kategórie:

  • PS, Apartmán Penthouse Suite, paluba: 6 - plocha apartmánu cca 133 m2, verandy cca 102 m2
  • RS, Apartmán Royal Suite, paluba: 6 - plocha apartmánu cca 52 m2, verandy cca 18 m2
  • CS, Apartmán Celebrity Suite, paluby: 6, 7, 8, 9 - plocha apartmánu cca 46 m2, verandy cca 8 m2
  • AS, Apartmán Aqua Sky Suite, paluba: 6 - plocha apartmánu cca 28 m2, verandy cca 7 m2
  • S1, Apartmán Sky Suite, paluby: 6, 8, 9 - plocha apartmánu cca 23,5 m2, verandy cca 5 m2