Nevšedný zážitok bez ohľadu na ročné obdobie sľubuje MSC Cruises pasažierom, ktorí si pre svoju plavbu zvolia jej loď MSC Bellissima. Bellissima, ktorá na more prvýkrát vyplávala 3.3.2019, ponúka vybavenie, ktorým môže smelo konkurovať svojej staršej sestre, MSC Meraviglia.

Inovatívna technológia „MSC for Me“ (MSC pre mňa) prepája hostí lode s ostatnými pasažiermi, posádkou a loďou samotnou a sľubuje tak ešte lepší zážitok. Dvojposchodová, 100 metrov dlhá vnútorná promenáda sa môže pochváliť 80 metrov dlhou LED kupolou, na ktorú sú 24 hodín denne premietané očarujúce panorámy vrátane východov a západov slnka alebo nočnej oblohy. Promenáda je lemovaná množstvom obchodov a tiež miest, kde sa hostia môžu občerstviť, a večer sa zmení na miesto plné živej hudby, zábavy a skvelých párty. O Vaše pohodlie sa na palube stará 1.564 členov posádky.

Na palube je na 20 barov a 10 reštaurácií a tiež nespočet možností, ako sa zabaviť, keď loď práve nekotví v prístave. Na každého pasažiera MSC Bellissima pripadá skoro 10 metrov štvorcových verejných plôch a priestor pri hlavnom bazéne, ktorý je po zotmení nádherne osvetlený a doplnený o obrovskú obrazovku, je jedným z najväčších, ktorý možno na mori vôbec nájsť. Relaxovať môžu hostia v rozľahlých kúpeľoch, kto dáva prednosť odpočinku aktívnemu, ocenia modernú posilňovňu vybavenú kardio a posilňovacími strojmi značky Technogym.

Hosťom najvyššej triedy MSC Yacht Club sú na MSC Bellissima vyčlenené priestory, kam majú prístup len oni a kde si môžu užívať súkromie a luxus.

167 600t výtlak lode
315,8m dĺžka lode
43m šírka lode
22,7 rýchlosť v uzloch
5 686 max. počet pasažierov
2 217 celkový počet kabin
Veľká Veľkosť lode
03.2019 Rok výroby