USA, Svatý Martin, Haiti na lodi Harmony of the Seas
Termín: Trasa:
od 1 353 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 03.03.2019, Ne 1. Fort Lauderdale, USA (nalodenie) --:-- 16:30
2. 04.03.2019, Po 2. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
3. 05.03.2019, Ut 3. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
4. 06.03.2019, St 4. Philipsburg, Svätý Martin, Holandsko 08:00 17:00
5. 07.03.2019, Št 5. San Juan, USA 07:00 14:00
6. 08.03.2019, Pi 6. Labadee, Haiti 09:30 18:00
7. 09.03.2019, So 7. Relaxačný deň na mori --:-- --:--
8. 10.03.2019, Ne 8. Fort Lauderdale, USA (vylodenie) 06:15 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Fort Lauderdale, USA (nalodenie) / Desiatky ostrovov prepojených kanálmi, vilami, jachtami i piesočné karibské pláže - to je Fort Lauderdale prezývaný „americké Benátky“. Významný prístav a univerzitné centrum láka velké množstvo turistov vďaka svojej uvoľnenej atmosfére a pestrej škále kultúrnych, prírodných i historických zaujímavostí. Z mesta sa ľahko dostanete aj do národného parku Everglades presláveného unikátnymi močiarmi, ktoré sú plné aligátorov. Za návštevu stojí tiež slnečné Miami, moderné floridské multikultúrne letovisko.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Philipsburg, Svätý Martin, Holandsko / Sv. Martin je jedným z najnavštevovanejších ostrovov Karibiku. Ostrov s panenskými plážami, peknou prírodou i príjemnými koloniálnymi mestečkami navyše úplne unikátne mieša francúzsku a holandskú kultúru. Prístav Philipsburg, hlavné mesto holandskej časti, je bezcolnou zónou aj rajom nakupovania, kde v rovnobežných uličkách s pastelovými domčekmi nájdete desiatky obchodov s oblečením, luxusnými predmetmi i miestnymi produktami. Najväčšou atrakciou ostrova je svetovo známa pláž Maho, ktorá nadväzuje na pristávaciu dráhu Medzinárodného letiska princeznej Juliany. Lietadlá tu turistom pristávajú len niekoľko metrov nad hlavou a štart velkých lietadiel je skutočným adrenalínovým zážitkom.
  • 5.' '.deň
    program deň za dňom
    5. deň
    San Juan, USA / San Juan, hlavné mesto Portorika, patrí medzi najstaršie európske mestá na americkom kontinente. Historické centrum plné pamiatok a pastelových domov chránených niekoľkými mohutnými pevnosťami aj 10 km dlhými hradbami, bolo v r. 1983 zapísané do zoznamu svetového dedičstva UNESCO. Nemenej zaujímavé je aj nové mesto s mramorovou budovou El Capitolio, ktorá slúži ako sídlo portorického parlamentu, a rekreačnou zónou Condado s krásnymi plážami lemovanými hotelmi, barmi aj značkovými obchodmi. Za návštevu stojí i pálenica Bacardi, ktorá produkuje jeden z najznámejších karibských rumov.
  • 6.' '.deň
    program deň za dňom
    6. deň
    Labadee, Haiti / Keď Krištof Kolumbus na konci 15. storočia objavil Labadee, bol polostrov na severnom pobreží Haiti len husto zalesneným kusom zeme. Dnes je oblasť súkromným rezortom Royal Caribbean Cruises, ktorej hostia sa tu môžu tešiť na nádherné pláže, adrenalínové zážitky aj pohľad do histórie a kultúry Haiti. Relaxujte na niektorej z radu prekrásnych piesočnatých pláží alebo so šnorchlom objavujte pestrý život koralového útesu pod krištáľovo čistou hladinou. Užite si adrenalínovú jazdu na horskej dráhe a úchvatné výhľady pri zídem na 800metrové zips line. Vyrazte na peší trek so sprievodcom do tradičnej haitskej dediny a na trhovisku s ručne vyrábanými výrobkami nakúpte pekné suveníry.
  • 8.' '.deň
    program deň za dňom
    8. deň
    Fort Lauderdale, USA (vylodenie) / Desiatky ostrovov prepojených kanálmi, vilami, jachtami i piesočné karibské pláže - to je Fort Lauderdale prezývaný „americké Benátky“. Významný prístav a univerzitné centrum láka velké množstvo turistov vďaka svojej uvoľnenej atmosfére a pestrej škále kultúrnych, prírodných i historických zaujímavostí. Z mesta sa ľahko dostanete aj do národného parku Everglades presláveného unikátnymi močiarmi, ktoré sú plné aligátorov. Za návštevu stojí tiež slnečné Miami, moderné floridské multikultúrne letovisko.