"Loď, ktorá nasleduje slnko," tak nazvala MSC Cruises svoje nové plavidlo, ktoré posilnilo flotilu spoločnosti už v decembri 2017. MSC Seaside prepisuje všetky pravidlá, ktorými sa výletné plavby doteraz riadili, a doslova premiešava vnútorné a vonkajšie priestory, aby svojich hostí ešte viac priblížila k moru. Pozdĺž celej paluby číslo 8 sa tiahne unikátna vonkajšia promenáda lemovaná obchodmi, reštauráciami a miestami, kde sa pasažieri môžu okúpať, alebo si užiť slnko. Nádherné výhľady ponúka dvojposchodové átrium so sklenenými stenami a panoramatickými výťahmi, ale aj slnečná paluba Miami Beach, alebo bazén South Beach.

MSC Seaside je vybavená tými najmodernejšími technológiami a aplikácia "MSC for Me" (MSC pre mňa) prepája pasažierov s posádkou, ostatnými hosťami a tiež so samotnou loďou. Každý okamih svojej plavby si teda môžu užiť po svojom a na maximum.

Na palube je na výber celkovo z 9 reštaurácií, ktoré pripravujú menu zo všetkých kútov sveta. Hostia sa môžu tešiť hneď na dve reštaurácie z dielne slávneho šéfkuchára Roya Yamaguchiho - pan-ázijskú a sushi -, reštauráciu špecializujúcu sa na morské plody, alebo americký steakhouse. Na výber zo širokej škály alkoholických a nealkoholických nápojov majú pasažieri v 20 baroch s jedinečnou atmosférou. MSC Seaside ponúka nekonečné množstvo zábavy pre celú rodinu, a to v niekoľkoposchodovom vodnom parku, na dobrodužnom chodníku, alebo v rozsiahlych vonkajších kúpeľoch.

Na hostí najvyššej triedy MSC Yacht Club čakajú na MSC Seaside luxusné súkromné priestory určené výhradne pre nich.

153 516t výtlak lode
323m dĺžka lode
41m šírka lode
22 rýchlosť v uzloch
5 119 max. počet pasažierov
2 066 celkový počet kabin
Stredná Veľkosť lode
11.2017 Rok výroby