Sprístupniť hosťom more ešte viac ako doposiaľ, to je cieľom MSC Seaview- lode, o ktorú sa flotila spoločnosti MSC Cruises sa rozrástla v júni 2018. Loď disponuje celým radom dizajnových prvkov, vďaka ktorým si môžu pasažieri maximálne užiť teplé počasie, a naviac je vybavená aj modernými technológiami. Aplikácia "MSC for Me" (MSC pre mňa) prepája hostí s loďou, ostatnými pasažiermi a posádkou a vďaka partnerstvu so spoločnosťou Samsung, je MSC Seaview "inteligentnou loďou ďalšej generácie" - s NFC kartami, náramkami, interaktívnymi obrazovkami pre rezervácie exkurzií, šou, alebo miest v reštauráciách, má tiež personalizovanú technológiu iBeacon.

MSC Seaview ponúka nespočetné množstvo vonkajších priestorov určených na relaxáciu a občerstvenie, ešte viac kajút s balkónmi, panoramatické výťahy alebo presklené podlahy, skrátka miesta skonštruované,aby poskytovali tie najkrajšie výhľady. Pozdĺž lode sa tiahne impozantná 360-stupňová vonkajšia promenáda so sklenými balustrádami, lemovaná barmi a reštauráciami, obchodmi a butikmi.

Na MSC Seaview je celkom 9 reštaurácií, v ktorých hosťom pripravia pokrmy z rôznych kútov sveta, vrátane ázijskej kuchyne, morských plodov alebo steakov. Nepreberná ponuka alkoholických i nealkoholických nápojov je pripravená v 20 rôznych baroch. Veľa zábavy čaká pasažierov nielen na pevnine, konkrétne v západnom Stredomorí, kde loď strávi svoju prvú sezónu, ale tiež na palube: v obrovskom vodnom parku, na adrenalínovej lanovej dráhe, alebo najdlhšej zip line na mori. Kto dáva prednosť pokojnejšej forme relaxácie, ocení vonkajšie kúpele.

Rovnako ako na ostatných lodiach MSC, aj na MSC Seaview nájdu hostia najvyššej triedy MSC Yacht Club luxusné súkromné priestory s prístupom výhradne pre nich.

153 516t výtlak lode
323m dĺžka lode
41m šírka lode
22 rýchlosť v uzloch
5 179 max. počet pasažierov
2 067 celkový počet kabin
Stredná Veľkosť lode
06.2018 Rok výroby