Brazília zo Santosu na lodi MSC Fantasia
Termín: Trasa:
spoločnosť: Loď:
od 289 €/os.

Itinerár

DEŇ DÁTUM Prístav / Program DOPLÁVANIE VYPLÁVANIE
1. 20.11.2019, St 1. Santos, Brazília (nalodenie) --:-- 19:00
2. 21.11.2019, Št 2. Porto Belo, Brazília 09:00 18:00
3. 22.11.2019, Pi 3. Camboriu, Brazília 07:00 17:00
4. 23.11.2019, So 4. Santos, Brazília (vylodenie) 06:00 --:--
  • 1.' '.deň
    program deň za dňom
    1. deň
    Santos, Brazília (nalodenie) / Od doby, kedy bol Santos v polovici 16. storočia založený portugalským šľachticom Brás Cubase, sa toho tu veľa zmenilo. Z prírodného rázu predovšetkým jeho silne urbanizovanej časti rozkladajúcej sa na ostrove Svätý Vincent toho do dnešných dní veľa nezostalo. Napriek tomu tu nájdete nádhernú sedemkilometrovú pláž, ktorú od mesta oddeľuje už len najdlhšia pobrežná záhrada sveta. Navštívte Brazílske múzeum kávy alebo pamätník futbalu a nezabudnite ani na prekrásnu novogotickú Katedrálu Igreja de Santo Antonio.
  • 2.' '.deň
    program deň za dňom
    2. deň
    Porto Belo, Brazília / Ešte v 18. storočí by ste tu márne hľadali viac ako malú rybársku dedinu. Dodnes je Porto Belo len mestečkom, ktorého sa moderná doba dotkla snáď len, čo sa týka turistickej infraštruktúry. Čakajú tu na Vás reštaurácie, bary a agentúry sprostredkujúce exkurzie, ale predovšetkým nádherné pláže. Tie najbližšie mestu - Bomba, Bombinhas a Quatro Ilhas Beach - sú často dosť rušné a preplnené návštevníkmi. Ak si chcete užiť trochu pokoja, nechajte sa zaviezť na pláž Mariscal a užite si nielen, opaľovanie, ale aj body boarding alebo surfovanie. Nakoniec navštívte ostrov Ilha de Porto Belo a jeho prekrásnu pláž posiatu obrovskými balvanmi a peknú značenú trasu.
  • 3.' '.deň
    program deň za dňom
    3. deň
    Camboriu, Brazília / Přezdívku Brazilská Dubaj si vysloužilo rezortní město na jihovýchodním pobřeží největšího jihoamerického státu - ne nadarmo: pohádkovou písčitou pláž a bujným lesem pokryté vrcholky od sebe oddělují do nebe se tyčící mrakodrapy a populace se tady v průběhu léta i zdesetinásobí. Užijte si procházku po nábřeží i rušnou ulici Avenida Atlantica, kde to žije ve dne i v noci. Prohlédněte si pozůstatky Atlantského lesa a pak už v ústí řeky Camboriú nasedněte na lanovku a nechte se zavést na pláž Laranjeiras, považovanou za nejkrásnější v oblasti. Užijte si spoustu legrace v zábavním parku Betto Carrero i klidnou procházku mezi místními druhy rostlin hezkého přírodního parku.
  • 4.' '.deň
    program deň za dňom
    4. deň
    Santos, Brazília (vylodenie) / Od doby, kedy bol Santos v polovici 16. storočia založený portugalským šľachticom Brás Cubase, sa toho tu veľa zmenilo. Z prírodného rázu predovšetkým jeho silne urbanizovanej časti rozkladajúcej sa na ostrove Svätý Vincent toho do dnešných dní veľa nezostalo. Napriek tomu tu nájdete nádhernú sedemkilometrovú pláž, ktorú od mesta oddeľuje už len najdlhšia pobrežná záhrada sveta. Navštívte Brazílske múzeum kávy alebo pamätník futbalu a nezabudnite ani na prekrásnu novogotickú Katedrálu Igreja de Santo Antonio.

Ceny pre termín 20.11.2019 - 23.11.2019, 3 noci

Varianty plavby:
Bella
Kajuta vnútorná  
cena za 1. a 2. dospelú osobu 289 €/os.
cena za dieťa do 2 rokov 100 €/os.
cena pri obsadení jednou osobou 440 €/os.