Na lodi nájdete širokú ponuku komfortného ubytovania. K dispozícii sú útulné vnútorné kajuty, kajuty s oknom, balkónom aj luxusné apartmány s vlastnou obsluhou a špičkovým servisom, ktorý uspokojí aj najnáročnejších pasažierov. Hostia ubytovaní v apartmáne majú okrem iného k dispozícii službu concierge, tzn. služby asistenta, ktorý sa stará o kompletný program a slúži ako poradca pre akúkoľvek možnú situáciu.

Rodinná vnútorná kajuta (I4)
Jedná sa o cenovo dostupnú rodinnú variantu ubytovania, pričom sú kajuty umiestnené blízko detských kútikov. Súčasťou je izbová služba, 2 samostatné postele, ktoré sa dajú spojiť do manželskej postele a možnosť 3. a 4. lôžka. Plocha je približne 13 m2 - 20 m2. Paluby 10 a 11.

Vnútorná kajuta (IB, IA, IF)
Tieto kajuty zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť do jednej manželskej postele, a možnosť ďalších lôžok, možno teda ubytovať až 4 osoby. Plocha je približne 13 m2 - 26 m2. Paluby 4, 5, 6, 8, 9, 10 a 11.

Vnútorná kajuta Sail Away (IX)
Táto kategória zaručuje vnútornú kajutu alebo aj lepšiu! Vaša kajuta môže byť na ktorejkoľvek palube a môže byť pridelená od času rezervácie až jeden deň pred nalodením.

Rodinná kajuta s oknom (O4)
Tieto kajuty sú ideálne pre celú rodinu a je možné v nich ubytovať až päť osôb. Sú vybavené dvoma samostatnými lôžkami, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ. Tiež sú k dispozícii lôžka pre ďalšie 2 osoby. Zahŕňa tiež veľké okienko alebo obrazové okno. Plocha je približne 14 m2. Paluby 4, 6 a 9.

Kajuta s oknom Deluxe (O3)
Tieto kajuty môžu ubytovať až troch hostí a sú umiestnené v prednej časti lode. Zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželkou posteľ, ďalšie lôžko pre jednu osobu a veľké okno, z ktorého môžete obdivovať výhľad. Plocha je približne 26 m2. Paluba 8.

Kajuta s obrazovým oknom (OA, OB)
Tieto kajuty zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, a niektoré majú jednu rozkladaciu pohovku. Je možné ubytovať až 3 osoby. Plocha je približne 14 m2. Paluby 5, 6, 8 a 9.

Kajuta s oknom (OF)
Tieto kajuty sú určené až pre troch hostí. Zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, av niektorých je aj vyklápacie lôžko pre ďalšiu osobu. Plocha je približne 14 m2 – 24 m2. Paluby 4, 5 a 6.

Kajuta s oknom Sail Away (OX)
Táto kategória zaručuje kajutu Oceanview alebo lepší! Vezmite prosím na vedomie, že výhľad môže byť úplne alebo čiastočne zakrytý. Vaša kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.

Kajuta s balkónom (BC, BF, BB, BA)
Tieto kajuty majú dve samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť do jednej manželskej postele, a rozkladaciu pohovku pre 3. osobu. Ďalej je súčasťou posedenia a súkromný balkón s krásnym výhľadom. Niektoré kajuty môžu byť prepojené. Plocha kajút je približne 15 m2 - 18 m2 a plocha balkóna cca 3 m2. Paluby 9, 10 a 11.

Kajuta s balkónom Sail Away (BX)
Táto kategória zaručuje kajutu s balkónom alebo lepšie! Upozorňujeme, že výhľad z balkóna môže byť úplne alebo čiastočne obmedzený. Kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.

Apartmán Owner's s hlavnou spálňou a balkónom na zadnej časti (SB)
Apartmány Owner's s veľkým balkónom sú určené pre dvoch hostí. Zahŕňajú obývaciu izbu, jedáleň, samostatnú spálňu s veľkou manželskou posteľou, šatňu a kúpeľňu s luxusnou vaňou. Ubytovanie zahŕňa služby komorníka a concierge. Navyše môžu byť tieto apartmány pripojené k apartmánu Penthouse s veľkým balkónom, takže môžete získať viac priestoru. Plocha apartmánu je približne 56 m2 a plocha balkóna cca 6 m2. Paluba 9.

Apartmán Deluxe Penthouse s veľkým balkónom na prove (SC)
Až traja hostia si môžu vychutnať úžasný výhľad z veľkého súkromného balkóna týchto apartmánov na orientovaných na prove lode. Súčasťou je samostatná spálňa s manželskou posteľou, rozkladacia pohovka, jedálenský kút a kúpeľňa s luxusnou vaňou. K dispozícii sú služby komorníka a concierge. Tieto apartmány môžu byť prepojené k apartmánu Penthouse s veľkým balkónom, čo je ideálne pri cestovaní s rodinou alebo priateľmi. Plocha apartmánu je približne 51 m2 a balkóna cca 10 m2. Paluba 10.

Apartmán Penthouse s veľkým balkónom na prove (SE)
Užite si maximálny luxus a pohodlie v týchto Penthouse s oddelenou spálňou s manželskou posteľou, rozkladacou pohovkou, jedálenským kútom a kúpeľňou s luxusnou vaňou. Niektoré majú ďalšiu kúpeľňu pre hostí. Tieto apartmány na prove lode ubytujú až troch hostí a ponúkajú neuveriteľný výhľad z veľkého súkromného balkóna. Súčasťou sú služby komorníka a concierge. Niektoré môžu byť pripojené k Deluxe Penthouse. Plocha apartmánu je približne 51 m2 a balkóna cca 10 m2. Paluba 10.

Apartmán Penthouse s veľkým balkónom na zadnej časti (SF)
V týchto Penthousech, ktoré majú veľký súkromný balkón, sa môžu ubytovať až 3 hostia. Vzhľadom na to, že sú umiestnené na zadnej časti, je výhľad z balkóna skutočne úžasný. Ďalej je súčasťou jedálenský kút, obývacia časť, spálňa s manželskou posteľou a kúpeľňa s luxusnou vaňou so sprchou. Samozrejmosťou sú služby komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 38 m2 a plocha balkóna cca 7 m2. Paluba 9.

Apartmán Penthouse s veľkým balkónom (SH)
Užite si pokoj v priestrannom apartmáne. Každý z týchto apartmánov môže byť pripojený ku kajute s balkónom pre získanie ešte viac obytného priestoru. Plocha apartmánu je približne 39 m2 - 40 m2 a balkóna cca 7 m2. Paluba 10.