Loď Azamara Pursuit

Loď, ktorá otvára dvere nových prístavov, nové itineráre a nezabudnuteľné a jedinečné zážitky, to je Azamara Pursuit, ktorá bude na more spustená pod mottom "In pursuit of dream destinations" (V honbe za novými destináciami). Najnovšia loď Azamara Club Cruises, ktorá flotilu spoločnosti rozšírila na konci leta 2018 (potom, čo prešla rozsiahlou modernizáciou), pojme 690 pasažierov.

Pre tých si - v Azamara štýle - pripravila nielen celkovo osobnejší, neformálnejšie a priateľskejší atmosféru, ktorú môžu ponúknuť len menšie lode, ale aj luxusné prostredie a perfektný servis.

Na palubu sa vošlo celkom 7 reštaurácií a niekoľko kaviarní i spoločenských miestností. Nechýba ani osviežujúci bazén, ktorý príde vhod v horúce dni, ani niekoľko slnečných palúb. Kúpele Sanctum ponúknu relaxáciu po náročnom dni, lekárske procedúry a akupunktúru, ale aj kadernícky salón a holičstvo, pedikúru a bielenie zubov. Kto sa chce poriadne zapotiť, môže vyraziť do dobre vybaveného fitness centra alebo na lekciu jogy či pilates.

Milovníkov nákupov poteší obchod s odevmi, kabelkami, suveníry a šperky, k dispozícii bude aj foto obchod. O zábavu sa postarajú v Cabaret Lounge, kde sa odohrajú muzikálové predstavenia alebo živé koncerty sólistov i kapiel, toho, kto dá prednosť niečomu pokojnejšiemu, poteší knižnica alebo kartová miestnosť.

Azamara Pursuit sľubuje nevšedné dobrodružstvá na miestach, o ktorých jej hostia vždy snívali. Sú medzi nimi destinácie ako Antofagasta (Čile), Lima (Peru) alebo kanál Beagle medzi Čile a Argentínou, kam Azamara pláva vôbec prvýkrát. Nielen, že loď vezme svojich hostí do celkom 15 nových prístavov, ale v súlade so svojou novou kampaňou "Explore Further" tu s nimi strávi viac času (dlhé večery alebo dokonca celé noci) než predtým.

30 277t výtlak lode
181m dĺžka lode
25m šírka lode
18 rýchlosť v uzloch
690 max. počet pasažierov
631 celkový počet kabin
Malá Veľkosť lode
01.2001 Rok výroby
07.2018 Posledná rekonštrukcia