V ponuke Norwegian Getaway je celá škála kajút od vnútorných cez kajuty s oknom či balkónom až po luxusný apartmán. Tí, ktorí cestujú sami, ocenia štúdiá s dvojlôžkom a len pre nich určeným spoločenským priestorom, rodiny s deťmi potom rodinné kajuty s dvoma spálňami.

Zážitkom na celý život je ubytovanie v niektorej z rady prepychových kajút. To najlepšie – The Haven – potom čaká na samom vrcholku lode: najluxusnejšie apartmány s 24-hodinovou službou komorníka a concierge (tzn. služby asistenta, ktorý sa stará o kompletný program a slúži ako poradca pre akúkoľvek možnú situáciu), vlastnou recepciou a súkromnou slnečnou palubou.

Rodinná vnútorná kajuta (I4)
Tieto kajuty sú cenovo dostupné pre rodiny a majú výhodnú polohu v blízkosti detského kútika. Zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné spojiť v manželskú posteľ, a dve vyklápacie lôžka pre 3. a 4. osobu. Plocha je približne 12 m2. Paluby 12, 13 a 14.

Vnútorná kajuta (IC, IA, IB, IF)
Tieto kajuty zahŕňajú 2 samostatné postele, ktoré sa dajú spojiť v manželskú posteľ a aj ďalšie lôžka v prípade ubytovania až 4 osôb. Plocha je približne 11 m2 - 18 m2. Paluby 5, 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Vnútorná kajuta Sail Away (IX)
Táto kategória zaručuje vnútornú kajutu alebo aj lepšiu! Vaša kajuta môže byť na ktorejkoľvek palube a môže byť pridelená od času rezervácie až jeden deň pred nalodením. Je možné ubytovať až 4 osoby.

Štúdio (T1)
Ide o kajuty špeciálne navrhnuté a cenovo dostupné pre samostatných cestovateľov. Súčasťou je posteľ, virtuálne okno a oddelený priestor kúpeľne s umývadlom a sprchovacím kútom. Je zahrnutý aj prístup do súkromného salónika Studio. Plocha je približne 9 m2. Paluby 10 a 11.

Rodinná kajuta s oknom (O4, O5)
Tieto kajuty sú ideálne pre rodiny. Súčasťou sú dve samostatné postele, ktoré je možné spojiť v jednu manželskú posteľ, a aj ďalšie lôžka, potom je možné ubytovať ďalšie 3 osoby. Plocha je približne 14 m2 - 31 m2. Paluba 5.

Kajuta s obrazovým oknom (OB, OA)
Kajuty s oknom s úžasným výhľadom zahŕňajúce dve samostatné postele, ktoré je možné spojiť do jednej manželskej postele. Plocha je približne 14 m2 - 23 m2. Paluby 5, 9, 10, 11, 12 a 13.

Kajuta s oknom Sail Away (OX)
Táto kategória zaručuje kajutu s oknom alebo lepšie! Je však možné, že môže mať iba okienko alebo obrazové okno a výhľad môže byť úplne alebo čiastočne zakrytý. Kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.

Kajuta s balkónom na zadnej časti (B1)
Tieto kajuty sú umiestnené na zadnej časti lode, aby hostia mali nádherný výhľad zo svojho súkromného balkóna. Zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ. Súčasťou je aj pohovka, je možné teda ubytovať až 3 osoby. Plocha kajút je približne 19 m2 - 51 m2 a plocha balkóna cca 2 m2 - 23 m2. Paluby 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Rodinná kajuta s balkónom (B4)
Ideálne ubytovanie pre rodiny s výhodnou polohou v blízkosti detského kútika. Súčasťou sú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, a ďalej jedno horné lôžko a rozkladacia pohovka pre ubytovanie ďalších 2 osôb. Plocha kajút je približne 18 m2 - 19 m2 a plocha balkóna je cca 2 m2. Paluby 13 a 14.

Kajuta s veľkým balkónom (B6)
Tieto kajuty ponúkajú krásny výhľad z balkóna. Samozrejmosťou sú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, a ďalšie lôžka pre ubytovanie jedného alebo dvoch ďalších hostí. Plocha kajút je približne 22 m2 a plocha balkóna je približne 6 m2. Paluba 9.

Spa kajuta s balkónom (B9)
Tieto kajuty sa vyznačujú ukľudňujúcim kúpeľným dekórom. Zahŕňajú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, a jednu rozkladaciu pohovku ako možnosť 3. lôžka. Ubytovaní majú ľahký prístup do priľahlých kúpeľov Mandara Spa a fitness centra, rovnako tak bezplatný prístup do Thermal Suite počas pravidelnej otváracej doby. Plocha kajút je približne 19 m2 a plocha balkóna cca 2 m2. Paluba 14.

Kajuta s balkónom (BB, BF, BA)
Súčasťou sú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, a aj ďalšie lôžka pre ubytovanie až 4 osôb. Plocha kajút je približne 18 m2 - 34 m2 a plocha balkóna 2 m2 - 12 m2. Paluby 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Kajuta s balkónom Sail Away (BX)
Táto kategória zaručuje kajutu s balkónom alebo lepšie! Upozorňujeme, že výhľad z balkóna môže byť úplne alebo čiastočne obmedzený. Kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením.

The Haven

The Haven Deluxe Owner's apartmán s veľkým balkónom (H2)
Táto suita sa nachádza v The Haven a ponúka úžasný výhľad na oceán z mimoriadne priestranného balkóna. Zahŕňajú manželskú posteľ kráľovskej veľkosti, obývací a jedálenský kút s barom, kúpeľňu s luxusnou vaňou, samostatný sprchovací kút a dve moderné umývadlá. Ďalej je súčasťou veľká šatníková skriňa, rozkladacia pohovka pre dvoch a polovičná kúpeľňa pre hostí. Plocha apartmánu je približne 86 m2 a plocha balkóna cca 18 m2. Paluba 16.

The Haven Deluxe Owner's apartmán s balkónom (H3)
Užite si výhľad na oceán v luxusnom Owner's apartmáne v The Haven. Tieto apartmány majú oddelenú obývaciu a jedálenskú časť s celoplošnými oknami, veľkú manželskú posteľ, kúpeľňu s luxusnou vaňou a samostatným sprchovacím kútom, kúpeľňu pre hostí a možnosť lôžok pre ďalšie 2 osoby. Súčasťou ubytovania je aj 24-hodinová služba komorníka a concierge. Plocha apartmánu je približne 53 m2 a plocha balkóna cca 8 m2. Paluba 16.

The Haven rodinná Villa s dvoma spálňami a balkónom (H6)
Tieto vily sú ideálne pre rodiny a ponúkajú dostatok priestoru a súkromia. Hlavná spálňa má manželskú posteľ kráľovskej veľkosti a kúpeľňu s luxusnou vaňou a samostatným sprchovacím kútom. Druhá spálňa má rozkladaciu pohovku a kúpeľňu so sprchovacím kútom. Ďalej je súčasťou obývací a jedálenský kút s prístelkou na ubytovanie až dvoch hostí. Možno ubytovať až 6 osôb. Plocha je približne 49 m2 – 50 m2 a plocha balkóna cca 3 m2 – 4 m2. Paluby 15 a 16.

The Haven Penthouse s hlavnou spálňou a veľkým balkónom na zadnej časti (H7)
Tieto strešné apartmány sa nachádzajú v zadných rohoch palúb 9 a 12 a ponúkajú nezabudnuteľný výhľad z okien od podlahy k stropu a mimoriadne veľkému balkónu. Hostia majú exkluzívny prístup do oblasti Courtyard, reštaurácia, salóniku a k dispozícii komorníka a služby concierge. Súčasťou je manželská posteľ kráľovskej veľkosti, kúpeľňa s luxusnou vaňou a samostatným sprchovacím kútom, obývacia izba s rozkladacou pohovkou pre dvoch, jedálenský kút a kúpeľňa pre hostí. Plocha apartmánu je približne 73 m2 - 76 m2 a balkóna cca 34 m2 - 37 m2. Paluby 9 a 12.

The Haven Penthouse s hlavnou spálňou a balkónom na zadnej časti (HA)
Tieto strešné apartmány sa nachádzajú v zadných rohoch palúb 10 až 14 a tiež ponúkajú exkluzívny prístup do oblasti Courtyard, reštaurácie, salóniku a službu komorníka a concierge. Ubytovanie zahŕňa manželskú posteľ kráľovskej veľkosti, kúpeľňu s luxusnou vaňou a samostatným sprchovacím kútom, obývací a jedálenský kút a samostatnú spálňu s rozkladacou pohovkou pre dvoch aj s plne vybavenou kúpeľňou. Plocha apartmánu je približne 60 m2 – 66 m2 a plocha balkóna je cca 21 m2 – 27 m2. Paluby 10, 11, 13 a 14.

The Haven Courtyard Penthouse s balkónom (HF)
V týchto apartmánoch umiestnených v The Haven na prove lode môžete obdivovať nádherný neustále sa meniaci výhľad z balkóna. Samozrejmosťou je veľká manželská posteľ a kúpeľňa s vaňou a sprchou (okrem bezbariérových kajút). Je možné ubytovať až 3 osoby, ktoré majú prístup do oblasti Courtyard, súkromnej reštaurácie či salóniku. Plocha apartmánu je približne 30 m2 - 50 m2 a plocha balkóna 4 m2 - 7 m2. Paluba 15 a 16.

The Haven Penthouse s balkónom na prove (HG)
Nechajte sa rozmaznávať luxusom a výnimočnými službami v The Haven. Užite si nádherný výhľad z balkóna na prove lode. Súčasťou apartmánu je veľká manželská posteľ a rozkladacia pohovka, ďalej obývacia časť, jedálenský kút a kúpeľňa s vaňou a samostatnou sprchou. Je možné ubytovať až 3 osoby. Plocha apartmánu je približne 38 m2 - 41 m2 a plocha balkóna cca 2 m2. Paluby 9, 10, 11, 12 a 13.

The Haven Spa apartmán s balkónom (H9)
Ideálny spôsob, ako zažiť skvelú kúpeľnú dovolenku. Spa apartmány majú ukľudňujúci kúpeľný dekor, súčasťou je veľká manželská posteľ, vírivka a nadrozmerná sprcha s tryskami. Hostia majú ľahký prístup do priľahlých kúpeľov Mandara Spa na 15. palube, fitness centra a taktiež bezplatný vstup do Thermal Suite. Ubytovanie pre 2 osoby. Plocha apartmánu je približne 28 m2 a plocha balkóna je cca 5 m2. Paluba 14.

The Haven Penthouse apartmán s balkónom (HI)
Nechajte sa rozmaznávať luxusom a výnimočnými službami v The Haven. Užite si nádherný výhľad z balkóna na prove lode. Súčasťou apartmánu je manželská posteľ, vírivka a posedenie. Plocha apartmánu je približne 28 m2 a plocha balkóna cca 5 m2. Paluba 14.

Apartmán Club s balkónom

Apartmán Club s balkónom na zadnej časti (M1)
Tieto apartmány s priestranným balkónom sú umiestnené na zadnej časti lode, aby mali hostia perfektný výhľad. Disponujú dvoma posteľami, ktoré je možné spojiť v manželkou posteľ. Plocha apartmánu je približne 47 m2 - 54 m2 a balkóna cca 19 m2 - 26 m2. Paluba 10.

Rodinný apartmán Club s balkónom (M4)
Tieto apartmány sa nachádzajú na prove a uprostred lode. Sú ideálne pre rodiny, pretože majú výhodnú polohu v blízkosti detského kútika. Súčasťou sú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ a aj ďalšie lôžka pre ubytovanie až 4 osôb. Plocha apartmánu je približne 22 m2 a balkóna cca 2 m2. Paluby 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Apartmán Club s veľkým balkónom (M6)
Tieto apartmány ponúkajú úžasný výhľad. Súčasťou sú 2 samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, a tiež prístelka pre dve osoby. Je možné ubytovať 3 - 4 osoby. Táto suita sa nachádza v blízkosti promenády Watefront. Plocha apatmá je približne 26 m2 - 28 m2 a plocha balkóna je cca 7 m2 - 9 m2. Paluba 8.

Spa apartmán Club s balkónom (M9)
Balkónové apartmány Spa Club majú upokojujúci kúpeľný dekor. Súčasťou je veľká manželská posteľ, nadrozmerná sprcha s niekoľkými tryskami a ľahký prístup do priľahlých kúpeľov Mandara Spa a fitness centra. Zahŕňa tiež bezplatný vstup do Thermal Suite počas pravidelnej otváracej doby. Je možné ubytovať až 3 osoby. Plocha apartmánu je približne 22 m2 a balkóna cca 2 m2. Paluba 14.

Apartmán Club s balkónom (MA, MB)
Dané apartmány majú súkromný balkón a nachádza sa väčšinou uprostred lode. Majú dve samostatné lôžka, ktoré je možné premeniť na manželskú posteľ, a ďalej rozkladaciu pohovku na ubytovanie až 4 osôb. Plocha apartmánu je približne 21 m2 - 28 m2 a plocha balkóna je cca 2 m- 9 m2. Paluby 8, 9, 10, 11, 12, 13 a 14.

Apartmán Club s balkónom Sail Away (MX)
Táto kategória zaručuje apartmán Club Balcony Suite alebo lepší! Vaša kajuta môže byť na akejkoľvek palube a pridelená až jeden deň pred nalodením. Je možné ubytovať až 3 osoby.